Кампања

Радуловић Новосађанима: Спреман сам да мењам паразитски систем

Нови Сад - “Нећу као Калимеро стајати и викати неправда. Нисмо ми ништа лошији, глупљи и другачији од других народа. Проблем је у паразитском систему који сам спреман да мењам. Ми морамо да победимо”, рекао је Саша Радуловић, министар привреде у оставци и носилац изборне листе групе грађана „Доста је било – Саша Радуловић“ на веома посећеној трибини која је синоћ одржана у Новом Саду. Наш план је, поручио је Радуловић Новосађанима, регулаторна реформа, смањење намета на рад, заустављање арчења новца кроз предузећа која не раде и прекид јавашлука.

Нови Сад – “Нећу као Калимеро стајати и викати неправда. Нисмо ми ништа лошији, глупљи и другачији од других народа. Проблем је у паразитском систему који сам спреман да мењам. Ми морамо да победимо”, рекао је Саша Радуловић, министар привреде у оставци и носилац изборне листе групе грађана „Доста је било – Саша Радуловић“ на веома посећеној трибини која је синоћ одржана у Радио кафеу у Новом Саду.

Наш план је, поручио је Радуловић Новосађанима, регулаторна реформа, смањење намета на рад, заустављање арчења новца кроз предузећа која не раде и прекид јавашлука.

Sasa Radulovic - Novi Sad
За време претходне Владе, наставио је, почело је цементирање паразитског партијског система на штету грађана а садашња Влада је то наследила и усавршила уз медијски мрак. Радуловић је појаснио да имамо “перпетуум-мобиле” економију у којој се све субвенционише и дотира из буџета. Готово нико не може сам нешто да направи те због тога, каже, тонемо у све дубљу кризу, док јавна предузећа воде партијски кадрови који део својих примања одвајају за странку.

ns1
Такво стање мора да се мења, категоричан је био Радуловић, који сматра да није проблем свест грађана, већ систем. Ако зарадите 300 евра, дао је пример, држави морате да дате 120. То тако не може. Он је додао да реформе доводе до привредног раста, што ће довести до веће запослености, а то до вишег животног стандарда.

ns2
Хоћу да направим друштво, наставио је, у којем моје дете може да успе на основу тога шта зна, а не кога зна. „Ово је тек почетак. Излазимо на терен, разговараћемо са грађанима по целој Србији. Нећу одустати од онога што сам започео“ поручио је на крају Радуловић Новосађанима.

Ознаке

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Bilo bi lepo kad bi posetili Sremsku Mitrovicu sa jednom od vasih tribina, da malo animirate narod u sremskom okrugu kako bi shvatili da postoji drugi nacin i resenje krize a ne samo kukanje i gledanje u svevisnjeg boga i cekati resenje sa neba (helikoptera).

  • Apsolutno podrzavam rad g-din Radulovica i njegovog tima koje je izabrao da bi se raskrinkao parazitski sistem,sa izjavom da moje dete radi i zivi od svog rada a ne koga zna.Da se prestane sa partokratskim zaposljavanjem jer obesmisljava svaki vid ucenja i usavrsavanjem coveka dok se neznalice po partijskoj liniji zaposljavaju.Kada vise nisam mogao da izdrzim taj bezobrazluk vladajucih decu sam poslao da rade u Sloveniji da se ne bi demoralisali, jer su i sami uvideli ko treba da ih predstavlja!?!?NA ZALOST!!!!

  • Gospodine Raduloviću imao sam čast i priliku da prisustvujem vašoj promociji u Novom Sadu, bilo je vrlo prijatno osetiti jednu drugačiju atmosveru, pokretačku, zdravorazumsku, atmosveru koja odiše ljudskom principijelnošću i onim čega već dugo nema na našoj političkoj sceni, iskrenošću, koja pleni. Kada se sve to i još mnogo toga, dešava u prisustvu mnogobrojnih građana, ovog puta Novosađana, željnih da čuju glas razuma i da postave mnogo pitanja, na koja dobijaju kratak, jasan i ubedljiv odgovor, vrlo često nagrađivan aplauzom, onda to govori mnogo. Želim da istrajete u svojim vizijama, uz našu sve veću podršku i hteo bih da vam poručim da što više vremena, koliko vam to vaše mogućnosti dozvoljavaju, iskoristite za kontakt i neposredan razgovor sa građanima, kao i kroz pojavljivanje na medijima, jer samo tako ćete dobijati sve veću podršku garađana širom Srbije. Veliki pozdrav i sretno.

  • Саша, рачунајте на мој глас. Из авиона се види да ви нисте из ове труле, гробљанске политике, да сте нормалан човек коме је све перфектно јасно како државне институције функционишу. Када сам видео да сте електроинжењер као и ја, све ми је било јасно. Држим вам фиге, све вам најбоље желим и молим се да народ препозна колико га уствари волите овом здравом, поштеном идејом коју имате. Заиста не бих лако поднео да се разочарам у вас, да постанете као и они и ништа не урадите. Вратили сте достојанство народу, само напред, уз вас смо!
    P.S. Ниједан народ у својој култури нема забележену мисао какву има српски захваљујући Његошу:
    “Нека буде што не може бити!”