Привреда Саопштењe

Радуловић захтева објављивање меморандума о разумевању са „Трак Лајтом“

Изборна листа „Доста је било“ коју предводи министар привреде у оставци Саша Радуловић, захтева од општине Ћуприја да објави све детаље Mеморандума о разумевању и будућег уговора са немачком компанијом „Трак лајт“.

Изборна листа „Доста је било“ коју предводи министар привреде у оставци Саша Радуловић, захтева од општине Ћуприја да објави све детаље Mеморандума о разумевању и будућег уговора са немачком компанијом „Трак лајт“.

С обзиром на то да је јуче приликом потписивања меморандума са овом компанијом Александар Вучић најавио помоћ у виду бесповратних средстава, тражимо да се јавности стави на увид колико ће пореске обвезнике ова помоћ коштати. Постављају се питања да ли та помоћ, поред новчане, подразумева и поклањање земљишта или изградњу хале о трошку пореских обвезника.

Пошто је директор Икарбуса јуче потврдио изјаву Саше Радуловића да је та компанија само купила „Мерцедесове“ шасије и да нема говора о инвестицијама, сматрамо да је недопустиво настављати праксу потписивања тајних уговора које сви финансирамо. У противном, за неколико година ћемо имати нове спорне приватизацију попут оних 24, које се сада процесу-ирају, а којима су оштећени сви грађани.

Један од принципа нашег политичког програма јесте транспарентност. Сви уговори, као и меморандуми о разумевању, које потписује било која државна институција морају бити доступни јавности како би се онемогућиле могуће злоупотребе и малверзације.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Sve ovo i te` aktivnosti`Vucica cisto kampanje radi, vodi u bezumlje i totalnu bedu i ovako jadnih gradjana.Mislim da svi oni ,skoro iz svih partija,ili nemaju elementarno znanje ili sto je jos gore rade iz licnog interesa.Ovo je sramno a rekao bih i okupatorsko ponasanje.Ovakva banda skoro svih u kampanji, normalnog coveka dovodi do ludila..Sve ove price koje traju godinama navode na pomisao da im je jedina zelja da uniste srpski rod od cega i nisu daleko..Tadic,Dinkic,Dacic,Krkobabici,Vucic,Canak,Djilas i ostala nebulozna politicka klika je stvarno za lecenje iza resetaka. Niko nema zdravu ideju koja treba da digne nivo zivota,prosto da pobegnes iz ove zemlje.Beograd,Beograd i Beograd,pitam se ko smo mi ostali.Govorite o transparentnosti u zemlji gde je plata Krkobabicevog unuka drzavna tajna.Ukoliko podje po zlu i vi g.Radulovicu ne stanete na put ovim haraclijama i zulumcarima,definitivno je kraj svemu.Svi oni posle ovoga moraju na ORL zbog glasnih zica a to rade ljudi koji nemaju sta da kazu,pozdrav

  • Naravno još jedna u nizu prevara čelnika SNS, od početka predizborne kampanje,kojom obmanjuju ovaj narod,kako bi sebi dali značaj i zasluge koje ne postoje.
    Nadam se da će konačno shvatiti i oni atrofiranog zdravorazumskog rasuđivanja,zaslepljeni demagoškom politikom opsenara Vučića,da su to samo prazne priče bez naznaka istine.
    Sve je to još jedan jeftin marketinški trik u maniru Feketić,koji vređa intelegenciju svakog ko misli svojom glavom,a sve u službi obmanjivanja potencijalnih glasača ne bi li ih pridobili za sebe,pa makar u tom cilju govorili i ono u šta ni oni sami ne veruju.Zato je sve grandiozno,perspektivno,ali i tajno.Da bi tako i ostalo,izmišlaju se viši ciljevi zbog čega jvnost ne sme da zna sadržaj potpisanih ugovora, uvijajući sve to u idiličnu priču o otvaranju novih radnih mesta i evropskim platama.
    Zaokruživanjem broja 15,zadaćemo najjači udarac tim lažima i demagoškoj politici jednog čoveka i poručiti mu jedinstveniji nego ikada DOSTA JE BILO !

  • Искрено подржавам ваш покрет и био сам јако радостан да неко има реалне идеје и начине како да их реализује. Оно што ми смета је оптерећеност Вучићем поготово на твитеру. Заборавите га, причајте о својим добрим идејама, начинима реализације и плодовима које би донела реализација тих идеја. Да се више жене буде у кампањи, и то успешних привредница, добрих домаћица и задовољних и добрих радница, и из јавног и из приватног сектора. Лик оца, пуног младалачког беса и искрене жеље, али мало искуства, оживљен у вођи, може да победи само лик смирене, реалне и јаке мајке која стоји обема ногама на земљи а младалачки бес и жељу усмери у правом смеру и води је смиреношћу и реалношћу.
    Доста је било! Кренимо напред.