Najava Tribina

Otvoreno sa Radulovićem: Loznica i Smederevo

sasa radulovic 05

Zašto smanjenje penzija nije reforma i šta je trebalo učiniti umesto toga?
Zašto male porodične firme i poljoprivredna gazdinstva treba da budu u fokusu ekonomske politike?
Šta je univerzalna socijalna zaštita i kako obezbediti besplatnu zdravstvenu zaštitu za sve?

Šta vas još zanima?

Saša Radulović, nekadašnji ministar privrede i predsednik pokreta “Dosta je bilo“ razgovaraće sa građanima Loznice i Smedereva u četvrtak, 18. juna i petak, 19. juna.

Loznica
četvrtak, 18. jun, 19č
velika sala SO Loznica

Smederevo
petak, 19. jun, 19č
Centar za kulturu Smederevo

Događaj je otvoren za javnost i pozvani su svi žitelji Loznice, Smedereva i okolnih mesta. Dođite da čujete plan za uvođenje reda.

DJB Mladi

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Postovani, zamolio bih da razmislite da li su samo ove teme dovoljne za animaciju ljudi. Primer, gradjanima dolaze jako visoki iznosi za Porez na imovinu. Mislim da bi ovu temu trebalo ukljuciti, gde ide novac od poreza na imovinu i sl….

  • Reforma penzionog sisitema, ekonomsja i finansijska edukacija stanovništa, to su možda i najbitnije stvari koje trebamo sprovesti

  • Mišljenja sam da je potrebno pojasniti stvari oko 1450 radnika Zelvoza.i na koji način je tu uključena gradonacelnica. Kao i ko zapravo stoji iza ITALIJANSKE firme Cimolaji. Kako i ko je proglašavali inženjere kako tehnološki višak. Dal je došlo vreme da se radnici u Srbiji pretvore u roblje ,ko i kako i zašto je to pokrenuo i do kada će to da traje.