Politika Prenosimo

Radulović: Vučiću dve godine ne smeju da uruče krivičnu prijavu

Nakon ovih izbora bićemo treća politička snaga u Srbiji, očekujemo da će Vučić pasti ispod 40 odsto, i to će biti početak kraja SNS-a, a 2017. ta stranka bi mogla izgubiti na izborima, koji će se tada sigurno raspisati – kaže Saša Radulović, lider pokreta “Dosta je bilo”.

 

On, pored ostalog, govori i o tome kako članovi Vučićeve porodice kupuju glasove siromašnih građana, kao i o tome kakve dokaze ima da je Vučić u centru korupcije u Srbiji.

Dosta je bilo

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Prvo morate dokazati svoju tvrdnju, a potom objasniti sta ste tom izjavom zeleli da postignete? Da li je po vama biti mason pozitivna ili negativna pozicija?

  • Dragi Strahinja,

   Kao prvo, Goldin zakljucak, a potom i pitanje su na mestu.
   Kao drugo, mozda i nije sasvim tacan ovaj gornji naslov. Naime, NE SMETI moze da ima mnogo znacenja. U ovom slucaju su u ptianju vrlo licni interesi u sudstvu. Verujte mi da to znam bolje od ogromne vecine cak i aktuelnih politicara jer je meni maksimalno bliska osoba, clan SNS-a, ucestvovala u postavljanju/namestanju velikog procenta sudija u Srbiji.

 • Pa dobro Miško, moram da reagujem, KAKAV Vam je to argument “verujte mi da to znam bolje od ogromne većine…”?!?Pa na šta to liči – “časna reč, majke mi, tako je…”Isto kao kad Vučić javno kaže, i ne trepne, “ja vam garantujem”?!?Kako, čime?Šibicarski, po uličnom žargonu!To deluje tako neozbiljno, ne amaterski, već još gore – diletantski.Ne odustajem od Pokreta DJB, ali, OVO nam svakako nije trebalo – oslušnite još jednom, polako izgovorite glasno tu rečenicu “verujete mi da to znam bolje…” pa ćete je se sami postideti