postani kontrolor
Politika Saopštenje

Postani kontrolor na izborima

Izbore ne odlučuju samo oni koji glasaju. Izbore odlučuju i oni koji broje glasove.

Ovi izbori će biti teški i napeti. Uvereni smo da će vladajuće stranke pokušati da organizuju izbornu prevaru i krađu glasova. Da bismo to sprečili potrebna nam je vaša pomoć.

Tražimo kontrolore za biračka mesta. U Smederevu postoji 78 biračkih mesta i za svako su nam potrebna po 2 kontrolora, odnosno 156 ukupno. Nedostaju nam kontrolori u Ralji, Kuliču, Šalincu, Malom Orašju, Petrijevu, Seonama i Dobrom dolu (kontrolori ne moraju nužno da imaju prebivalište na biračkom mestu na kojem su angažovani).

Ukoliko želite da kontrolišete sam izborni proces, prijavite se do četvrtka, 14. aprila, popunjavanjem formulara na ovom linku.

Svi kontrolori će dobiti kratko i jednostavno uputstvo sa opisom dužnosti, a tokom vikenda 16. i 17. aprila će biti organizovane kratke obuke.

Važna napomena: Svaki kontrolor dobija dnevnicu u iznosu od 1.500 RSD.

Ukoliko imate pitanja pre nego što se prijavite, pošaljite ih na todor2803@hotmail.rs.

DJB Mladi

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Bio sam kontrolor CESID na više izbora. Zbog zdravstvenog stanja, radije bih da budem na izbornom mestu u gradu.

  • Poštovani,
    Ako nekoga pozovete, i taj neko vam se javi, onda je osnovni red da mu se zahvalite i obavestite ga da li vam treba ili ne treba njegova pomoć.
    Pozdrav

  • Je li po Zakonu da mi sad traze od dnevnice 300 din. za ‘stranku’? Ja nisam clan nijedne stranke i ne bih da ih finansiram ni na koji nacin.