Vojvodina Saopštenje

DS-u sad i Romi smetaju

Grupa građana Dosta je bilo – Saša Radulović u Kikindi predala je regularnu izbornu listu podržanu od 440 građana, a trebalo je prikupiti 390 potpisa. Među 440 potpisnika naše liste našlo se 20 Roma i mi smo ponosni na njihovu podršku i zahvaljujemo im se.

sadness-451917_1280

Smatramo da su pripadnici romske nacionalne manjine samoinicijativno došli da nas podrže svojim potpisima. Nemamo ni jedan dokaz koji bi nas naveo da se izjašnjavamo drugačije. Ovo je zasmetalo Demokratskoj stranci koja u poslednje vreme ima neki problem sa manjinskim grupama, pa je čak i ambasada Slovačke od njih zahtevala izvinjenje zbog uvrede Slovaka u Vojvodini. Sa smanjenim osećajem za prava manjina, DS se politikantski obrušila i na Rome i pokret “Dosta je bilo – Saša Radulović”.

Pokret najoštrije osuđuje političke manipulacije DS. Kad mi budemo na vlasti, pripadnici nacionalnih manjina imaće posebnu pažnju i garanciju da će njihova prava biti dosledno poštovana po Ustavu i zakonima.

Pokret „Dosta je bilo – Saša Radulović“
Tim za Kikindu
Koordinator za Kikindu
Dragoslav Obućinski
Koordinatorka za Severnobanatski okrug
Svetlana Kozić

Povezani članci:

PIK i Upravni sud probili sve rokove

Kako je DS i na Vračaru pokušao da obori listu Dosta je bilo

Politička manipulacija u Vojvodini

Neko ima PIK na nas – protest pokreta Dosta je bilo

Tužba Upravnom sudu zbog nezakonite odluke PIK

Pokrajinska izborna komisija pobegla

Uhvaćeni u laži

DS i LSV pokušavaju da spreče „Dosta je bilo“ da izađe na izbore

 

DJB Vojvodina

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Mislim da treba da obratite paznju sta pisete i koliko napadate ostale stranke. Na kraju cete izgubiti glasace,..
    Ovo za uvredu slovaka nije tacno.
    Pajtic je rekao da nije normalno da slovaci podrzavaju coveka koji ih je ranije slao nazad u Slovacku.
    Ovo vam je dobronameran predlog. Ja kao neko ko ce najverovatnije glasati za vas pokret, nemam tolike zamerke prema DSu, pa cak ni LDPu ili… Tadicevoj tranci, kako god da se zvala.
    A vi u poslednje vreme nikog osim njih i ne napadate.

    Pozdrav

    • Poštovani Živane,
      ni meni se ne sviđa što dolazi do trvenja među, makar nominalno, opozicionoh stranaka, ali ne stoji ovo oko napada. Juče je gospodin Radulović kod Trninićke na B92 98% vremena iskoristio da argumentovano kritikuje SNS.

  • Molim Vas, radi ozbiljnosti izjava, da konkretno navedete o čemu se radi u ovom slučaju, koje vršio pritisak , kako. Ovo mi liči na prozivku bez argumenata. Iz ovog saopštenja nisam saznoa šta je povod pisanja istog, konkretan povod.

  • bravo samo napred, sve bolje i bolje, ulazimo u finish jos deset dana, vidim da i crna i zuta gov#a spoticu, ali se ne treba osvrtati, sve je to iz istog centra gazde kumova segamegadens direktorcica i bitangica koji su nas skup zaduzili 25 milijarde dolara a niko nema ideju kako da vraca te pare.

  • Imam utisak da preterujete s napadima na opoziciju i ne dopada mi se vasa kampanja. Imate moj glas, ali mislim da ovakvom kampanjom samo terate glasace od sebe. Oseca se doza arogancije, a to narod ne voli.