Najava

Nedeljno druženje na Adi

Pokret Dosta je bilo organizuje sutra na Adi Ciganliji u 12 sati razgovor sa građanima i predstavljanje kandidata za odbornike opština u Beogradu. U neformalnom druženju u kafeu Pod jasenovima, na novobeogradskoj strani, građani će moći da od naših aktivista čuju više o lokalnim programima za sve opštine u Beogradu.

 

Sa građanima će se družiti i predsednik i potpredsednici pokreta Saša Radulović, Dušan Pavlović i Aleksandar Stevanović, kao i svi članovi Glavnog odbora.

Pozivamo sve simpatizere da nam se pridruže. Dođi da razgovaramo i povedi prijatelje.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Nisam mogla danas da dodjem jer sam imala nesto prethodno dogovoreno, ali zelim da pozdravim sve clanove DJB-a i njihove simpatizere.
    Osim Sase, jako postujem i gospodina Pavlovica i Stevanovica koje sam imala par puta prilike da poslusam pre nego sto su ih cenzurisali.
    Mislim da je veoma hrabro u danasnje vreme biti clan DJB pokreta.
    Podrzavamo vas moj muz i ja,moji roditelji, moja svekrva i muzevljeva tetka(svekar je, na zalost, preminuo, a prvi nam je skrenuo paznju na
    gospodina Radulovica),moji rodjaci iz unutrasnjosti, moje drugarice, prijatelji moga muza, tako da…Samo napred, do pobede!

  • Bas je bilo fino druzenje.
    A sada svi zajedno da pricamo komsijama i familiji, kao i prijateljima, da nemaju politicku alternativu u Srbiji ako zele bolju buducnost.
    Sretno na izborima – Dosta je Bilo!