Politika Saopštenje

Nova knjiga potpredsednika Pokreta Dosta je bilo Dušana Pavlovića – Mašina za rasipanje para

Prilikom predstavljanja svoje nove knjige „Mašina za rasipanje para“ potpredsednik Pokreta Dosta je bilo Dušan Pavlović izjavio je: „Ekonomska politika koju država Srbija vodi u poslednjih 15 godina svodi se na uzimanje poreza od građana i privrednika, a onda da se taj novac diskreciono preusmerava na neke druge ekonomske preduzetnike koji često dolaze iz inostranstva, a u tom putu novca od jednh do drugih ugrađuju se stranke.“ Pročitajte knjigu i podržite pokret Dosta je bilo!

Knjigu možete kupiti u kancelarijama pokreta u Brankovoj 21. Takođe možete uplatiti donaciju pokretu DJB i knjigu (uz priznanicu o uplati donacije) podići u Brankovoj 21.

 

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Šta znači “pročitajte knjigu”? Da li može da se skine u elktronskom obliku besplatno?
    Promocija privatnih komercijalnih izdanja u ime pokreta, na sajtu pokreta u vreme izborne kampanje – nije u skladu sa vrednostima pokreta! Bez obzira što knjiga može afirmativno da promoviše ideje pokreta.
    Ako se od knjige finansira pokret – to da se jasno napiše i odmah ćemo svi da kupimo!
    Nemojte da ispadne da profesor koristi priliku reklamira i prodaje svoju knjigu! Ako pokret ima koristi od te prodaje, transparentno to napišite i simpatizeri će tim pre da kupi knjigu i pomognu pokret, a usput i pročitaju nešto zanimljivo.
    A je DJB nešto drugačije, onda mora iz postupaka da se vidi da jeste drugačije, nisu dovoljni samo govori!

    Inače izjava
    „Ekonomska politika koju država Srbija vodi u poslednjih 15 godina svodi se na uzimanje poreza od građana i privrednika, a onda da se taj novac diskreciono preusmerava na neke druge ekonomske preduzetnike koji često dolaze iz inostranstva, a u tom putu novca od jednh do drugih ugrađuju se stranke.“
    je suštinska, esencijalna zaista – pohvaljujem!

    • Ne znam da li sav prihod ide pokretu, ali je Dusan clan pokreta koji placa clanarinu.

      U svakom slucaju pokret itekako ima korist od knjige jer objasnjava sta i kako rade nasi politicari i ujedno promovise pokret.

      Jel zna neko da li je knjiga dostupna u prodaji i gde ima da se kupi?

    • Bice dostupna online u .pdf formatu kada se rasproda neophodan tiraz. Takva je odluka izdavaca.

  • Zašto se niko nije pojavio na skupu koji je organizovao nedeljnik NIN !? Tema je bila ekonomska politika i tvrde da su zvali sve liste.

    • Koalicija SPS-JS nastupila individualno. Ima se, može se. Za SNS, naravno, nismo ni sumnjali. Treća Srbija očekivano – em se pljačka Novi Sad, em Vučić direktno finansira. LSV takoće nema potrebe komentarisati. Ostaju samo Dveri kao iznenađenje.

    • Imaju i oni para, samo pogledajte kakva im je kampanja. Internet oglasi svuda, bilbordi, reklame na tvu, nije to uopste jeftino.

    • Ne pratim pretjerano njihovu kampanju ali znam da su i oni doživjeli svoje začeće i kritičku masu na društvenim mrežama, kao i DJB. Zato mi je djelovalo da nisu pri novcu.

  • Da li je moguce kupiti knjigu na jos nekoj lokaciji sem Brankove 21? Konkretno me interesuje mogucnost kupovine u Novom Sadu?

  • Izvinjavam se ako se udaljavam od teme ali ne vidim prikladnije mesto u ovom trenutku da napisem jedno svoje zapazanje.
    Veceras sam skupio hrabrosti da odgledam jednu predstavu AV na pinku u kojoj su ucestvovali Milan Culibrk i Veljko Lalic. Obojica su uglavnom bili dekor za tesku budalastinu, postavljali pitanja na koja su dobijali uobicajeno teatralne odgovore od kojih opada kosa normalnim ljudima. Smanjenje plata i penzija kao neizbezna mera u teskim reformama, zahvalnost penzionerima, bla,bla. Ali je Culibrk postavio jedno pitanje na kraju o javnom sektoru i losem stanju u njemu a onda je vodja odgovorio da nije imao politicke snage da se izbori sa tim i da je nece imati jos dve godine najmanje. I naravno pobegao odmah na drugu temu.
    Covek je javno priznao da ne moze, a naravno mi znamo da ne zeli, da resava najveci problem zbog kojeg se davimo, leglo pljacke i korupcije, ali zato ima itekako snage i volje da smanji penzije. Izvinjavam se sto pisem ono sto svi znamo ali sam u soku da to ljudi i dalje gutaju.

    • U moru komentara citiraću samo jedan koji je dao profesor ekonomskog fakulteta Miodrag Zec:,,Angela Merkel je svojevremeno čestitala Aleksandru Vučiću kada je zbog krize javnog duga i opšte recesije smanjio penzije i plate.Pa kad je to tako dobra odluka zašto zbog delimične krize u Nemačkoj i recesije takođe nije i ona smanjila penzije i plate svojim državljanima”!!!A kako naš narod reče :,,Čega se pametan stidi,time se budala ponosi”!