Београд Политика Саопштењe

Доста је било подвала у Земуну

Већник општине Земун и члан СНС-а регистровао је лажну групу грађана под називом „ДОСТА ЈЕ БИЛО ПЉАЧКЕ, КОРУПЦИЈЕ И ЛОПОВЛУКА – МИЛОРАД РАДУЛОВИЋ“ и са том листом ће покушати да доведе у заблуду бираче са ове општине. Није први пут да СНС, као и многе странке пре ње, подмећу лажне листе које служе само за расипање гласова.

Општину воде дојучерашњи возачи Александра Вучића и Томислава Николића, који су своју имовину за само две године безобразно увећали. О томе какав однос према општини и трошењу буџетских средстава, посебно у предизборној кампањи, имају општински челници већ смо раније говорили.

Покрет “Доста је било – Саша Радуловић“ је 15. априла Управном суду поднео жалбу због одлуке ОИК да прогласи ову листу. Haша жалба је одбијена уз образложење да приговор није правовремено предат. ОИК је листу прогласио у фото финишу, око 21 сат 11. априла, а тек сутрадан то и званично објавио на сајту и практично онемогућио правовремено подношење жалбе. Напредњаци се плаше нашег изборног резултата и зато и оваквим бесмисленим подвалама покушавају да нас онемогуће.

Доста је било – Саша Радуловић очекује двоцифрен резултат на локалним изборима у Земуну без обзира на овај покушај збуњивања гласача. Заокружите број 12.

24. априла ти бираш – твоја земља или њихова држава. Ми смо поносни на нашу листу.

Упознајте кандидате изборне листе „Доста је било – Саша Радуловић“ за градску општину Земун. Заокружите број 12.

Александра Чабраја
Дипломирала сам енглески језик и књижевност на Филолошком факултету Универзитета у Београду. Радила као професор енглеског језика у средњој школи и на Институту за стране језике и као преводилац у Генералекспорту и Енергопројекту. Књижевним превођењем бавим се од 1995. и до сада сам са енглеског превела око 200 књига, међу којима су дела Маргарет Атвуд, Џозефа О’Конора, Камил Паље, Дагласа Келнера, Филипе Грегори, Софи Кинселе и стотинак других писаца.

Татјана Мацура
У предузетничким водама сам самостално од 2007. године. Поред своје, учествујем и у раду друге породичне фирме. Залажем се за развој и унапређење породичног бизниса у Србији, за подстицај женског предузетништва, за уређење пословног окружења и олакшану комуникацију између приватног сектора и државе. По образовању сам струковни економиста. Уживам у свом послу. Хоби: читање, пилотирање, скијање, креирање мапа ума. Поседујем знања из медицине и стоматологије. Чланица сам Главног одбора покрета. Удата сам и мајка сам две девојчице.

Страхиња Крижак
Рођен сам 1983. у Призрену. Дипломирани сам молекуларни биолог и физиолог у завршној фази израде докторске дисертације на Биолошком факултету Универзитета у Београду. Запослен сам као истраживач у области биофизике. Ожењен сам и отац два дечака. Никада раније се нисам бавио политиком.

Богдан Бабић
Рођен сам крајем 1983. године у Београду. Похађао сам основну школу „Горња Варош” у Земуну и Десету гимназију „Михајло Пупин” у Новом Београду. Факултет и мастер студије из економије завршио сам у САД, након чега сам се вратио у Београд где сам радио у великој светској ИТ фирми. Од 2011. године водим сопствену фирму. Ожењен сам и отац једног детета.

Маринко Узелац
Дипломирао сам телекомуникације на Саобраћајном факултету Универзитета у Београду. Магистрирао електронско пословање на Факултету организационих наука Универзитета у Београду. Радио као цивилно лице у Војсци Србије, систем инжењер и самостални програмер у Пупин Телеком ДКТС-у, руководилац ИТ службе у Агенцији за стечајне управнике. Поседујем пројектну лиценцу Инжењерске коморе Србије и до сада сам учествовао у преко 200 домаћих и међународних пројеката. Тренутно радим као пројект менаџер.

Љиљана Живковић
Рођена сам у Земуну 1954. год где сам завршила основну школу и гимназију. Вишу стручну спрему и звање контролор летења стекла сам на Саобрацајном факултету. Сада сам у пензији. Удата сам и мајка сам два сина. .

Тони Чабраја
Рођен сам 1960. године у Тузли. Дипломирао сам на Правном факултету Универзитета у Сарајеву а правосудни испит положио у Београду. Од 1995. радим као адвокат у сопственој самосталној канцеларији у Београду. Поседујем сертификат Правосудног центра, Центра за права детета и Уницефа за кривичноправну заштиту и заступање малолетних лица у области права детета и преступништва младих. Живим у Земуну.

Иван Бикић
Рођен сам 1980. у Београду. Звање инжињера информатике, рачуноводства и организације стекао сам на Вишој пословној школи и Факултету организационих наука у Београду. Бавим се предузетништвом у областима трговине и туризма. Отац сам трогодишњег сина и никада се раније нисам бавио политиком.

Весна Мијатовић
Рођена сам у Београду, 1957. године, завршила Прву земунску гимназију и Правни факултет у Београду, И степен, Аматерски се бавим сликарством и од 1970. живим у Земуну. Радила сам у предузећу Застава ауто у Београд као правни референт за опште и кадровске послове до 2000. Предузетник сам од 2006 до 2010, данас пензионер, супруга, мајка и бака.

Дејан Туфегџић
Рођен сам 1971.године у Краљеву. Звање дипломираног инжињера за менаџмент стекао сам на Факултету организационих наука у Београду. Финансијски сам kонсултант и предузетник, ожењен, отац двоје деце.

Александар Њежић
Рођен сам 1980. године у Бору. Доктор стоматологије. Ожењен, отац трогодишње девојчице.

Весна Правдић
Рођена сам у Београду 1970. Звање дипломираног филолога стекла сам на Филолошком факултету Београдског универзитета, на групи Југословенска и светска књижевност. Радим као професор књижевности, културе језичког изражавања и реторике у Правно-пословној школи Београд. Сарађивала сам са школама у Немачкој, Финској, Естонији и Француској у оквиру СЕДЕС пројекта. Радим као лектор у издаваштву и Европском покрету у Србији. Оснивач сам Центра за пословне вештине, у оквиру кога тренутно организујем курсеве за студенте и незапослене.

Стеван Грбић
Рођен сам 1967. у Београду. Звање дипломираног машинског инжењера стекао сам на Универзитету у Београду. Био сам шеф техничког одржавања у банци, експерт сам за управљање паметним зградама помоћу рачунара (БМС систем), радио као пројект менаџер на машинским инсталацијама приликом отварања 50 експозитура банака.

Дарко Вујић
Рођен сам у Српцу 1965, завршио Прву гимназију у Сарајеву, дипломирао сам на Ветеринарском факултету Универзитета у Сарајеву, радио као ветеринар у Српцу, бавио се увозно-извозним пословима у Москви, а данас радим као приватник у Земуну.

Љиљана Томашић
Рођена сам 1954. године у Београду. Основну школу и гимназију завршила сам у Земуну, Медицински факултет у Београду. Лекар сам специјалиста интерне медицине, субспецијалиста онколог ,примаријус и магистар наука. Од 1982. стално запослена у КБЦ Земун, од 2010. оснивач и начелник Слузбе медикалне онкологије у КБЦ Земун. Од 2009. председник градске организације Београда Синдиката лекара и фармацеута Србије. Мајка два одрасла сина.

Иван Илић
По занимању сам дипломирани инжењер електротехнике, смер електроника и телекомуникације. Поседујем велико искуство у пројектовању и извођењу радова из области телекомуникационих мрежа и система. Ожењен сам, отац троје деце.

Загорка Јоксимовић
Рођена сам 1963. године у Земуну. Завршила сам Земунску гимназију и  Природно-математички факултет у Београду. По занимању сам дипломирани туризмолог. Поседујем богату радну биографију као руководилац и организатор  послова из области трговине, маркетинга, осигурања, издаваштва и туризма. Власник сам приватног предузећа. Тренутно се бавим  организацијом  прихвата и боравка страних туриста у Србији. Поносна сам сам мајка Тијане, Милана и Павла.

Горан Медић
Рођен сам 1988. године у Бихаћу, БИХ. Дипломирани сам економиста на смеру Рачуноводство и пословне финансије. Тренутно запослен као благајник/кол центар оператер и агент продаје.

Ивана Вулета
Рођена сам 1991. у Београду. Године 2014. године стекла сам звање дипломираног политиколога на Факултету политичких наука Универзитета у Београду. Тренутно сам студент мастер академских студија на истом факултету, у процесу писања завршног рада под називом „Границе либералног мултикултурализма“. Посебно се занимам за питања мултикултурализма у политичкој теорији, што је фокус мог академског и професионалног ангажовања

Општински одбор покрета „Доста је било“, Земун

Ознаке

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Pre svega iskrene čestitke za postignute izborne rezultate. Želim vam da sledeći put budu još bolji. Inače, tek sada sam pročitao ovo saopštenje tako da sam prilikom glasanja u jednom trenutku i ja bio doveden u zabludu ovim perfidnim postupkom vladajuće garniture koja je pokazala da i nije sposobna za nešto drugo, osim da laže, krade, preti i obmanjuje (neko jednom prilikom uportebi potpuno adekvatan izraz za njih – ološ). Ipak, nisam naseo na njihovu podvalu, tako da sam sa zadovoljstvom zaokružio broj 12.

    Najiskrenije želje za dalji uspeh. Vaš sam simpatizer.