Најава

Саша Радуловић вечерас у хуманитарној емисији "Телетон" на РТС 1

Саша Радуловић, лидер Покрета ”Доста је било” одазвао се позиву РТС 1 и учествоваће вечерас у хуманитарном програму ”Телетон” чије емитовање почиње  у 21 сат. Вечерашњи ”Телетон” иницирала је Блиц фондација уз подршку Министарства здравља Републике Србије. Циљ акције ”Срце за децу” јесте опремање 56 породилишта у Србији апаратима за дијагностику слуха новорођенчади.

teleton

Саша Радуловић, заједно с бројним јавним личностима одговараће на телефонске позиве заинтересованих гледалаца. Сваки позив и СМС порука гледалаца представљају директну донацију овој хуманитарној акцији. Како је хуманост једна од вредности Покрета ”Доста је било”, задовољство нам је што се Саша Радуловић у име Покрета одазвао овој хуманитарној акцији усмереној ка здрављу најмлађих.

Ознаке

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Pozvao sam i odmah prekinuo da bi i drugi mogli da pozovu. Onda sam se malo zainteresovao o cemu je tacno rec, pa mi je malo mucno da se pola Srbije zajedno sa RTS – om i Blic – om i kompletnom javnom scenom Srbije, mobilise za bednih 240 000 € koliko je potrebno da bi se kupilo 56 ovih aparata zajedno sa stampacima. Radi se o aparatima najnovije generacije ( da ne pisem ko ih proizodi, da ne bude da reklamiram ), koji kostaju 3800€ po komadu plus 400 € za stampac koji se kupuje odvojeno. Gledao sam nekih 20- tak minuta prenos, svi su nesto ushiceni, srecni, zadovoljni … meni je to tuzno … Da su skupljali za bolnicu neku u Nisu ili juznije, pa da kazem vredelo je tolike frke, ali za 240k €, tuzno …