Најава

Александар Стевановић гост емисије Таласање

Александар Стевановић, економски експерт, у четвртак, 2. јуна гостоваће у емисији ”Таласање” која се емитује на радију Београд 1. Аутор и водитељ је Дијана Колавчић, а емитовање емисије започиње у 11 часова.

Стевановић ће говорити о економској ситуацији у земљи, непостојању владавине права, аферама Владе попут Херцеговачке. Посебну пажњу посветиће одласку на разговор код Премијера, али не у 5 ујутру како је Премијер истицао, већ у 4 како не би одузимао време намењено грађанима за посете. То ће уједно бити идеална прилика да се Премијеру лично уручи тужба коју је против њега поднео Саша Радуловић, имајући у виду да надлежне службе већ две године не успевају да то учине и пронађу Премијера на одговарајућој адреси.

Aлександра Стевановића можете пратити уживо путем интернет адресе: http://www.rts.rs/page/radio/ci/live.html

aleksandar-stevanovic2

Александар Стевановић

Александар Стевановић

Дипломирани економиста и економски консултант последњих девет година. У свом раду се нарочито фокусира на мала и средња предузећа и снажно подржава изградњу институција, успоставу функционалне тржишне привреде под владавином права уз минимално државно мешање и јавну потрошњу.

По образовању економиста са две мастер дипломе из Транзиције и реконструкције и Политичке теорије и праксе демократије.

Радио као саветник Министра привреде, Уније послодаваца Србије, Удружења малих и средњих предузећа и предузетника, Фонда за отворено друштво, Међународне организације рада, NALED-a, GIZ, HELP, USAID, Сталне конференције градова и општина, Фондације Фридрих Науман, ЕLDR, Амбасадора Државе Израел, Save the Children итд.

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар