Најава

Александар Стевановић гост емисије Таласање

Александар Стевановић, економски експерт, у четвртак, 2. јуна гостоваће у емисији “Таласање“ која се емитује на радију Београд 1. Аутор и водитељ је Дијана Колавчић, а емитовање емисије започиње у 11 часова.

Стевановић ће говорити о економској ситуацији у земљи, непостојању владавине права, аферама Владе попут Херцеговачке. Посебну пажњу посветиће одласку на разговор код Премијера, али не у 5 ујутру како је Премијер истицао, већ у 4 како не би одузимао време намењено грађанима за посете. То ће уједно бити идеална прилика да се Премијеру лично уручи тужба коју је против њега поднео Саша Радуловић, имајући у виду да надлежне службе већ две године не успевају да то учине и пронађу Премијера на одговарајућој адреси.

Aлександра Стевановића можете пратити уживо путем интернет адресе: http://www.rts.rs/page/radio/ci/live.html

aleksandar-stevanovic2

Александар Стевановић

Александар Стевановић

Дипломирани економиста и економски консултант последњих девет година. У свом раду се нарочито фокусира на мала и средња предузећа и снажно подржава изградњу институција, успоставу функционалне тржишне привреде под владавином права уз минимално државно мешање и јавну потрошњу.

По образовању економиста са две мастер дипломе из Транзиције и реконструкције и Политичке теорије и праксе демократије.

Радио као саветник Министра привреде, Уније послодаваца Србије, Удружења малих и средњих предузећа и предузетника, Фонда за отворено друштво, Међународне организације рада, NALED-a, GIZ, HELP, USAID, Сталне конференције градова и општина, Фондације Фридрих Науман, ЕLDR, Амбасадора Државе Израел, Save the Children итд.

5
Оставите коментар

avatar
2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
NikolaAndrejVasa S.Bolejaran Recent comment authors
најновији најстарији
jaran
Гост
jaran

samo napred kolega, kampanja za lokalne i predsednicke izbore 2017 je zapocela, pomeni im da je gazda skupa sa segamegadens direktorcicima bitangicama i bugarskim biznismenom shinishovim i grobarom digo kredit od 13 milijarde dolara i sve pojeo i popio!

Bole
Гост
Bole

A ja da vas pitam: Sta je sa 500 miliona neprijavljenih Kineza?

Vasa S.
Гост
Vasa S.

Da li mogu da vas zamolim da me uputite gde mogu da pročitam radnu biografiju Aleksandra Stevanovica. Zahvaljujem unapred.

Andrej
Гост
Andrej

Vaso, biografija nije i ne može biti „radna“. 🙂 Biografija je dokument o nečijem životu, obrazovanju, postignućima i naravno – i radu.

Nikola
Гост