Najava Tribina

Večeras u 20 č on lajn sa Sašom Radulovićem o poseti kineske delegacije: Svi naši ekonomski spasioci

Na večerašnjoj on lajn tribini, koja će početi u 20 časova, Saša Radulović, lider Pokreta „Dosta je bilo” govoriće i analiziraće posetu kineskog predsednika Sija Đinpinga i kineske delegacije. Biće reči o tome šta stoji iza priče o nekoliko milijardi navodnih investicija koji dolaze u Srbiju iz Kine. Da li javni apel predsednika Srbije Tomislava Nikolića i mandatara Aleksandra Vučića da jedino Kina može da spasi Srbiju predstavlja nesumnjivi dokaz da od Srbije prave zemlju jeftine radne snage? Da li tražeći spasioce sa strane, poručuju da su potpuno nesposobni da stvore uređen sistem i zemlju u kojoj vlada povoljna klima za ulaganje?

tribina-svi-ekonomski

Na ova, ali i na sva druga pitanja, Saša Radulović odgovara u ponedeljak, 20. juna u 20 časova iz poslaničkog kluba Pokreta u Narodnoj Skupštini. Pridružite nam se, pitajte sve što biste voleli da znate i komentarišite uživo.

Link za aktivno učešće (postavljanje pitanja uživo i glasanje o odgovorima):
https://plus.google.com/events/cu61v9g9h1nminapdfrl4kcksjs

Link za pasivno gledanje na Jutjubu (uživo):
https://www.youtube.com/watch?v=2VamvbGCjhI

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Veliki pozdrav, zanima me da čujem zvaničan stav vezan za gospođu Preletačević koja je odlučila da se kroz potpunu transparentnost ne može izboriti za prava građana nego je otišla u poslanički klub Palminih Jagodinaca da bolje zastupa probleme Novosađana.

    • Baš to sam i ja hteo da pitam. I za nju i za Nadu Kostić.

      Verujem da je Pokret “bacio anateme” po automatizmu, ali bilo bi lepo da se čuje nešto zvanično.

  • Ukupan dug gradjana privrede i banaka je oko 60 milijarde dolara a nas gazda zaduzuje mesecno pola milijarde evra u tom vrtlogu niko od nadleznih ne zna da pliva pa nam ishod potpuno predvidiv a ovo sa kineskim spasiocima je cista farsa.

  • Da li kineski investitor u smederevskoj Železari ima obavezu da održava isti broj radnika, ili će nakon nekoliko meseci, kad faktički preuzmu rukovodeća mesta početi otpuštanja? Koliko su realna predviđanja “mandatara” da ćemo u najskorije vreme imati veći rast BDP-a od jedne Nemačke, a plate su nam na istorijskom minimumu?
    Da li očekujete da će “mandatar” odbranu svog espozea bazirati na obračunu sa neistomišljenicima u opoziciji?

  • Mozete li da nam objasnite sta se desilo sa fabrikom Prva petoletka iz Trstenika?
    Gasenjem te fabrike je cela opstina Trstenik ugrozena. Imate li neki plan koji bi mogao postaviti Trstenik na noge?
    Pozdrav!

  • Postavljam pitanje g.dinu Radulovicu zasto me je prevario i namagarcio . Kao glasac koji je dosao da da potpis i glas zbog osoba koje su se u N.Sadu borile protiv korupcije, da nam objasni zbog cega je on licno insistirao da Danijela Kostic bude na trecem mestu liste za Novi Sad ma da su vec pre izbora mnogi Novosadjani govorili da je ta osoba zaposlena u skupstini grada N.sada preko najkorumpiranije grupe koju predvodi SPO. Listu je kazu izmenuo i sastavio licno Sasa dva sata pre predaje. Potpise za liste su davali posteni gradjani , pozvani preko prijatelja ,jer je pre izbora bilo postenih i poznatih lica ali kad su Novosadjani dolazili i na licu mesta videli preletace Arsena Kurjackog i Katicu Benig( poznatu po javnim izlivima mrznje prema izbeglicama iz Bosne) pocela je prica da ste vi svi prevara. Sa ovakvim kandidatima u N.Sadu nikada vise necete preci cenzus

  • Valja se nadati da ce Kinezi nesto i uraditi sa tom Zeljezarom,secam se da su inzinjeri boravili u Holandiji na usavrsavanju.Holandjani su isporucili neku opremu,nasi su je ostavili na placu da kisne,naravno,odustali su od suradnje.

  • Kapital nema prijatelja, ulaže se da bi stvorio profit. Ono što nije rečeno, i nikad neće, za svaki uloženu juan Srbija daje garancije u prirodnim bogatstvima. Ako ovako nastave “mudre vođe” Srbi će završiti u pustinji Gobi.

  • Sve se svodi na price i lepe zelje. Ovakvi razgovori polako postaju stereotip. Sta je sa primerima sprovedenim u praksu. Osnivanje paralelnih institucija medija, privrednih subjekata jedino moze da dovede do prmene u svesti ljudi. Zasto izbegavate ankete na ovakve teme na internetu????