Саопштењe

Безумни напад на Истанбул нема оправдање

Згрожени смо ужасним терористичким нападом који се синоћ догодио на међународном аеродрому Ататурк у Истанбулу, а у коме су десетине невиних људи погинуле и повређене. Овај напад представља још један доказ да тероризам не бира жртве и да представља несагледиву претњу слободи и безбедности свих људи, без обзира на узраст, пол, нацију и веру.

 

Дубоко и најискреније саучествујемо у болу  грађана Републике Турске, као и свих других људи чији су пријатељи или чланови породице изгубили животе или су повређени у овом страховитом акту тероризма.

Овај чин нас све обавезује да се сложно супротставимо тероризму који је претња слободи и савременим цивилизацијским тековинама. То је борба у којој заједнички морамо учествовати.

 

У име Покрета „Доста је било

Саша Радуловић, председник Покрета

Ознаке
Доста је било

Доста је било

14
Оставите коментар

avatar
2500
7 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
nemanjaOtac MakarijeMesijaTorontoigor Recent comment authors
најновији најстарији
Otac Makarije
Гост
Otac Makarije

Pravi potez Raduloviću.

nn
Гост
nn

I vasi pojedini simpatizeri pa i zastupnici bi trebali da dobro razmisle sta pisu i komentarisu,bolje je na odboru razgovarati nego u sumi.

nemanja
Гост
nemanja

Da li se pokret Dosta je bilo ovako javno zgražavao na napade u ime islama u Parizu, Briselu i Orlandu? Ako jeste, zamolio bih za linkove tih objava pošto su mi možda promakle. Ako nije, zamolio bih za odgovor zašto nije.

igor
Гост
igor

zašto putovati do pariza, brisela? od na noši raznete male milice – preko kolone traktora povratnika do čitavih civilnih voznih kompozicija, sve to uz hiljade tona osiromašenog demokratskog i civilizacijskog uranijuma – sa zapada rasutog po razorenoj srbiji koji upravo danas kancerom genocidira srbiju – u kojem saopštenju je bilo saučešće i saosećanje istanbulaca? bilo je tekstova, ali u kojima veličaju „uspehe“ njihovih pilota u „demokratizaciji“ srbije… čemu vodi snosishodljivost… ne treba likovati, civili su to i u istambulu. ali, civil je i mala milica. i onaj seljak na traktoru. i ona stara majka i unuk u vozu. nije samo bedno, već je opasno – veličati i oplakivati samo tudje. poštoj malo i svoje. ako kao pokret nisi postojao tada, imaš datumar, posveti neki tekst i saučešće makar jednoj žrtvi, od 2.500 ubijenih srba u demokratskoj, civilizacijskoj, evropsko-vredonosnoj nato kampanji… hvala unapred.

Otac Makarije
Гост
Otac Makarije

Slažem se.
Stekli smo lošu naviku da ništa svoje ne poštujemo.
A ta navika nas mnogo košta, u politici, ekonomiji, kulturi…

nemanja
Гост
nemanja

Zašto moje pitanje nije objavljeno… Da li se pokret Dosta je bilo ovako javno zgražavao na napade u ime islama u Parizu, Briselu i Orlandu? Ako jeste, zamolio bih za linkove tih objava pošto su mi možda promakle. Ako nije, zamolio bih za odgovor zašto nije.

Otac Makarije
Гост
Otac Makarije

Pretpostavljam da su se tek sad setili da bi mogli da izdaju saopštenje po pitanju terorizma.
Bez loše namere, samo se nisu setili ranije.

nemanja
Гост
nemanja

Pošto je naslov ove objave „Bezumni napad na Istanbul nema opravdanje“, da li to znači da za pokret Dosta je bilo napad u ime islama od pre dve nedelje u Orlandu, gde je ubijeno 49 ljudi, nije bezuman i da ima opravdanje, s obzirom da se pokret Dosta je bilo nije oglasio ni jednom rečju u vezi sa tim?

nemanja
Гост
nemanja

Da li je neobjavljivanje mog pitanja u vezi sa stavom pokreta Dosta je bilo u vezi sa napadima u ime islama izvršenim u Parizu, Briselu i Orlandu deo transparentnosti pokreta?

Toronto
Гост
Toronto

Nemanja, a da li ste sigurni u cije ime su bili napadi u Parizu, Briselu I Orlandu? Koji su vam izvori informacija? Jel’ ste sigurni da je napada u Orlandu uopste bilo?

Mesija
Гост
Mesija

Свакако да насиље није никад решење и да се сваки нормалан човек гнуша истог али мислим да овакве осуде без образложења нису никако добре. Не прича се о деци тих тзв. терориста која су гинула кад они нису били описани као терористи и која гину и даље. Добро је познато и јавно да је САД дала 6 милијарди долара Ал Каиди и ко зна ко колико и коме још, као и да они гаје мак у земљама Блиског Истока а знају да хероин не иде са Кураном.