Саопштењe Скупштина

Нећемо дозволити понижавање Скупштине

Посебна седница Скупштине на којој ће се расправљати о новој влади заказана је уз кршење Пословника и зато је Саша Радуловић, шеф посланичке групе Доста је било у Скупштини, затражио да се седница одложи за седам дана, као и да се време за расправу после читања експозеа продужи и траје пет пута дуже од излагања мандатара.

skupstina

Допис председнице Скупштине Маје Гојковић којим сазива посебну седницу о влади за сутра у 14 сати, стигао је у посланички клуб Доста је било тачно у 13.50, свега десет минута пре рока од 24 сата који посланици имају за допуну дневног реда. У допису није наведен ниједан разлог за хитно заказивање седнице, а посланици нису писано обавештени и позвани, како то налаже Пословник.

Покрет је у тих десет преосталих минута успео да званично поднесе захтев да се седница одложи и закаже по Пословнику, седам дана раније. Посланици покрета Доста је било поднели су предлоге за допуну дневног реда. Наши су предлози да Скупштина расправља о важним темамам које занимају грађане Србије и које су од виталног интереса за државу, попут догађаја у Савамали и нереаговања државних органа, неуставног смањења пензија, одузимању плодне војвођанске земље домаћим сељацима и давање страним “инвеститорима”, губицима Ер Србије у 2014. и 2015. години од преко 100 милина евра, губицима Железаре Смедерево у 2014. и 2015. од преко 200 милиона евра, укидању субвенција страним инвеститорима, пореском дуговању ТВ Пинка, као и о биографији Александра Вучића у којој није наведено његово ангажовање у Профајлер тиму, приватној маркетиншкој компанији.

Саша Радуловић је у свом ауторском тексту за Блиц 3. августа већ упозорио да је намера мандатара да владу представи у Скупштини током Олимпијских игара, да сатима чита експозе како би сви изгубили стрпљење да га слушају, а посебно да саслушају питања посланика која би уследила. Мандатар се поиграва Скупштином, понижава је, а пошто нема никакав план за владу смислио је ову позоришну представу да би што мање грађана чуло критику.

Мандатара једино занимају председнички избори. Влада коју ће сада формирати неће имати никакву будућност, осим да мандатару обезбеди што бољу почетну позицију за кандидовање на председничким изборима. Најоштрије осуђујемо овакво понашање мандатара и деградирање свих институција у држави. Покрет Доста је било неће дозволити овакво понижавање грађана, посланика, институција система и међу њима и највишег законодавног тела.

ДЈБ Млади

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Nadam se da cete sto pre (ako vec niste) stupiti u kontakt sa nekim ekspertom za ustavno pravo. Neron i svita ne prezaju ni od cega i ako su tako resili – sednice ce sutra svakako biti, ali cisto da znate koje su opcije za odbranu ovo malo sistema sto nisu razrusili.

  • Истрагу о Савамали води Тужилаштво
    Александар Вучић је рекао да је сигуран да ће Тужилаштво у случају рушења неколико објаката у Савамали истрагу спровести до краја и да то нема никакве везе са формирањем нове Владе Србије.
    Одговарајући на питање да ли ће нова влада у пуном капацитету, за разлику од Министарства правде и Министарства унутрашњих послова у техничкој влади, успети да реши случај, Вучић је објаснио да ни Министарство правде ни МУП нису надлежни да се баве тим случајем.
    “Не дај боже да они то раде, ово је правна држава и истрагу води Јавно тужилаштво. Можда је раније било тако да министри одређују ко би требало да буде оптужен. Ја сам сигуран да ће Тужилаштво спровести истрагу до краја”, рекао је Вучић, додајући да ће након тога он моћи да реагује политички.

    • Pa onda ne moze ni da obeca Angeli Merkel da ce biti resen problem paljenja Nemacke ambasade, jer, kako kaze, to je u rukama tuzilastva. Je l’ tako? I sta sada?

  • Predloge DJB za dopunu dnevnog reda predsednica Skupstine, Preletacica, Hidzab Maja Gojkovic ce staviti na glasanje.
    Vecina poslanika ce biti protiv dopune dnevnog reda, i sta dalje?
    Dnevni red ce biti usvojen kako je i predlozen, bez dopune, voljom vecine poslanika koje je NAROD izabrao,
    Vec vidjeno, mnogo puta.

    • Onda će narod to da gleda, i iz dana u dan da ima priliku da razmišlja o tome da li stvarno želu takvu vladu, i da se o tome izjazni za godinu dana na predsedničkim izborima.

      Skupština je ta koja se pita, i čak i kad rade protiv zakona DJB tu ništa ne može, ali je sednica javna i građani imaju prava da gledaju kako im poslanici svaki dan krše zakon.

    • Ne, rešenje je da kompletna opozicija napusti skupštinu i ostavi te ” LEGALNO ” izabrane voljom naroda da demokratski vladaju. Tada će se videti kvalitet svakog od njih pojedinačno. Propašće im sve čemu su obučeni za rad u ovakvoj Skupštini. Neće imati kome da protivreče, da se svađaju, lažu, omalovažavaju i sav cirkus propada jer gubi smisao. Jedino pristojni, obrazovani poslanici i stvarne demokrate mogu da vrate ugled tom najvećem narodnom domu. Opozicija ne sme da dozvoli da bude uvučena u taj glib i septičku jamu koju su im pripremili.

  • Poštovani DJB ovo mene kao člana, a verujem i većinu, strašno iritira.
    Molim vas izađite sa konačnim i autentičnim dokazima i zatvorite ovu blamažu jednom zauvek.
    Hvala
    Najnovije Nemački radio i portal Dojče vele objavio je danas novi tekst o poreskom dugu lidera pokreta Dosta je bilo Saše Radulovića u SAD, negirajući time njihove odgovore na prethodni tekst DW i posebno kritike na račun profesionalnosti te medijske kuće.
    U obimnom tekstu Dojče vele navodi da redakcije stoji iza svih navoda o tome da zvanični dokument američke Poreske uprave dokazuje da Radulović ima veliki poreski dug, a Radulovićev odgovor vidi kao “tobožnji dokaz”.
    Kako navodi DW, Radulović i njegov “pres tim” stoje naspram papira sa pečatom od 20. jula ove godine i potpisom odgovornog službenika iz američke Poreske uprave, tvrdeći da je u pitanju falsifikat ili gruba greška i iznoseći opaske na temu skandaloznog manipulatorskog ponašanja medija i autora teksta.
    “Nezavisni mediji nisu protočni bojler za partijske pamflete prepune fantazija i konstrukcija. Već i srpski Zakon o javnom informisanju kaže da se odgovor ne mora objaviti ako se ne odnosi na tvrdnju o činjenicama, ako je besmislen, ako je istinitost objavljene informacije očigledna i tako dalje”, poručio je Dojče vele.
    Sasvim bi druga stvar bila, dodaje se, kada bi DJB ponudila nekakav pravi protivdokaz, poput priznanice za plaćeni porez.
    “Imamo i uvrede, psovke i pretnje ljudi koji ponosno ističu da su članovi pokreta DJB. Imamo sve ono što Radulović i njegov pokret inače kritikuju i obećavaju da će iskoreniti kada jednom budu vlast”,

    • I ja stvarno mislim da bi bilo najbolje da dok ne stigne definitivan odgovor iz Amerike da DJB više ne izveštava ništa što se dešava u skupštini, pa valjda je bitnije da li Radulović duguje porez Amerikancima, nego šta naša vlada radi u našoj skupštini, i kako oni krše zakon.

      Čuj sad tu neki pokret iznosi neke informacije nebitne o skupštini i kršenju zakona, kada na ključnu stvar od državne važnosti (da li je Radulović platio ceo porez Amerikancima) nemamo odgovor. Ja sam evo, kao glasač i simpatizer DJB iskreno razočaran što se ceo pokret nije za vikend pokupio i otišao za Ameriku, sredio sa IRS za vreme vikenda sve papire (valjda može preko reda, pa ta CIA koja ih finansira valjda može da uleti da pomogne kad treba), i lepo se vratio da nas u ponedeljak sačeka sa definitivnim dokazima da je ceo dug izmiren.

      Onda možemo da se vratimo ovim manje bitnim temama u skupštini.

    • Uz sv poštovanje DW pitam se kako se vi g/ga/dca Vilogorski ne priupitate kakav je taj američki poreski sistem koji objavljuje podatak u 2012 godini da neko nije platio dug iz 2002 g. kako to da nije krenula tužba, utuženje, rubež itd? Izgleda da nam samo pričaju bajke o toj američkoj poreskoj službi koja je doakala i Al Kaponeu pored ostalih! Porez za 2002 a Radulović tvrdi da se je 2001 izselio iz USA. Negde sigurno postoji zapis da je možda kakva firma u njegovom vlasništvu radila tamo. Kao recimo S. Malog na Kajmanskim otocima ili Bugarskoj!
      I koja slučajnost, baš pred čitanjem romansirane budućnosti Serbije. Mogu da zamislim sutrašnji hor naprednjaka i dosta siromašne i pnavljajuće se varijacije na temu neplaćenog poreza S. Radulovića. Kladim se da će svi poslanici SNS ovaca, jedan po jedan da pročitaju ili prepričaju teze na ovu temu. Izgleda da se ona o stečajnom upravniku nije dojmila pućanstva zato idemo na novu, porez u USA!!!!! I podpitanje, možda Ameri ne naplaćuju porez njihovim saradnicima. špijunima u Serbiji. Evo vam nova koska, jes da je gumena ali to nije ni bitno, važno je da je žvakljiva!

    • @dusko –
      Poštovani
      Saša Radulović je svež interesantan lik na političkoj sceni srbije.
      Svojom pojavnošću odaje jaku moralnu crti. Upravo većini članova i simpatizera odaje sliku pravog i uspešnog čoveka koji fali ovoj srbiji.
      Ovakva vest, ili recimo blamaža, mora pod hitno da se razreši. Hoću da verujem da je ovo nameštaljka majstora manipulacije (to je moja želja), Ali sa druge strane ako je u sve umešan i DW onda počinje zdrav razum u meni da se buni protiv moje pristrasnosti. Tako da mislim da je za Saši u pokret najpreče da se ljaga što pre otkljoni uverljivim dokazima a ne čekati da vreme prođe i narod zaboravi.
      To bi bilo pogubno i za Sašu kao političara i za pokret.
      Hvala

    • Je l’ možete vi i slični vama zbog kojih mi se smučilo da ostavljam komentare na ovoj stranici DA MALO SAČEKATE, a ne da se ponašate kao nestrpljiva i razmažena deca koja vrište i valjaju se po podu kad umisle da mora pod hitno da se dogodi nešto što su zamislila???

    • Dok se dokaže da je netačna, lansirana laž postigne željeni efekat. Jasna poruka – Radulović je prevarant !

    • @Ana
      Poštovana mi smo slobodni gražđani koji sami kreiraju put udruženju DJB i time dajemo veliki doprinos i potstrek ostalim sumnjičavcima da pristupe pokreti u daju svoj udeo u formiranju zdravih ideja,
      Hoću da verujem da pokret mora doživeti velike i korenite promene i da se njegova ideja proširi po Sebiji i dalje ili će se iz njega razviti snažan i zdrav građanski pokret.
      Bez tutora i prodavaca magle.
      Pozdrav

    • Poštovana Ana,
      Ignorišite komentare bez značaja. U Kladovu sam pre mnogo godina naučio staru vlašku poslovicu “Kakvo značenje takvo i govorenje”. tj ako je govor isprazan on ništa i ne znači a reagovanje ne postoji.
      Na ovom sajtu postoje takvi komentari koji ništa ne znače osim možda njihovim autorima. Reagujući na te beznačajne komentare dajte im važnost. U svakoj političkoj opciji postoji i različitost mišljenja. Međutim važnost tih mišljenja nije ista. Nisu jednakovredna mišljenja glavnog toka političke opcije i ekstremna mišljenja sleva i sdesna.

    • @Borislav
      Borislave građanima nije važno šta mislim ja, ti, Ana, građanima je važno kako da ostvare svoje elementarno pravo da se čuje njihov glas. Mene ne interesuje slava, novac, žene, vino ni kafane ili neka korist. Mene interesuje da ova generacija ostvari san koji već čitav vek sanjamo da smo slobodni u kreaciji svojih ideja. DJB je dao početni impuls toj mogućnosti a ja hoću da se to realizuje. Kako vreme protiče. Slabi bezidejni će otpasti. E šta ja tu mogu. Čist idejni darvinizam. Hegel kaže najbolje ideje preživljvaju. Ili ima jedna druga apsolutna istina:Bog ignoriše slabu ideju!
      Pozdrav

    • Tacno ovo je voma vazna stvar za kredibilnostr pokreta posto je on vecinom okupljen oko radulovica kao licnosti jos uvek i sasa mora da dostavi noborive dokaze i time zatvori pricu.Inace ce biti netranparentni muljator kao i vi drui.
      Njegove prebacivanje imovine sa sebe na firme i zenu tako da je on kao pojeidinac go kao pistolj mi je vec dizalo obrve kad je bio u Vucicevoj Vladi kao najsiromasniji clan,i iskreno ne znam sta da mislim u ovom slucaju.Doduse ako bude cutao i ovo samo ozancio kao politicku kampanju bez neke potvrde znacu s kim imamo posla.

    • Evo jedno pitanje za Vas, a i za sve ostale. Sto se DW ovoliko zapalio oko ove vesti? U tri dana dva opsirna teksta koja se na kraju krajeva ticu jednog poslanika Skupstine Srbije. Sta je tu toliko bitno? Neka mi ne zamere velike pristalice zapadnih demokratija i njihovog slobodnog novinarstva. Zar nas nisu isti ti mediji pre dvadeset pet godina razapeli na krst. Bili smo najgori, zivotinje, neljudi, zveri itd. itd. Gde je tada bila njihova objektivnost kojom se hvale. Mislim da je ulog mnogo veci od navodnog poreskog duga. Mislim dug od pre petnaest godina isplivao bas sad.
      S druge strane da li mislite da se Sasa bavi necim drugim, a da nije predsednik DJB da li bi se tada ovako i ovoliko pisalo. Sta je dokaz. Skenirani dokument poreskog organa iz Amerike. Skenirani dokument, pa otvaraju se firme na falsifikovane licne karte.
      I sta kazu neka ih Sasa tuzi jer ce tuziti taj papir. E nece biti, tuzice on DW koji je stao iza papira i njegove validnosti. Bojim se da ce im trebati mnogo vise dokaza od tog i takvog papira.

  • Nadam se da se poslanička grupa pripremila za sednicu sutra. Ovakva neka mahinacija je bila krajnje predvidiva i očekivana. Posle celog taktiziranja i razvlačenja ovo je bio logičan završetak. Očekujem dobru raspravu. Prvi put da DJB u Skupštini govori o suštini problema građana, nadajmo se uspešno!!! Jedva čekam!

  • Sve oko formiranja nove vlade SNS i satelita je na ovom sajtu predviđeno sa oko 90% tačnosti.
    1. Predviđeno he da će to biti po hitnom postupku iako tako nije naznačeno u zvaničnom saopštenju.
    2. Predviđeno je da će mandatar da potroši što je moguće više vremen ana čitanje svog ekspozea nego što će Maja Gojković da dozvoli poslanicima da ga komentarišu. Komentare DJB će onemogućiti na svaki mogući način – oduzimanjem reči, glasnim onemogućavanjem da poslanici DJB iskažu svoje stavove, čak i fizičkim uklanjanjem poslanika DJB iz sale i govornice pod bilo kakvim izgovorom.
    3. sastav nove vlade je isti kao i sastav stare. Prema tome ništa novo se neće desiti u politici SNS. 5% je misterija šta je Aleksandar Vučić zapravo želeo vanrednim izborima no to je za nas nevažno i time neka se bave pobornici teorije zavere.
    Šta treba uraditi u Skupštini?
    1. DJB je uspeo da podnese predlog proširenja dnevnog reda. Naravno da će to mlako ili nikako podržati druge opozicione snage. rezultat će biti da će većina SNS odbiti da dnevni red proširi.
    2. Rutinski u preostalom vremenu iskritikovati program vlade. To neće biti teško pripremiti pošto će biti isti kao i prethodne dva.
    3. Mnogo će lakše biti iskritikovan sastav vlade. Sve su to opskurne ličnosti čiji se dosadašnji učinci dobro znaju a na osnovu njih jasno je šta če se u budućnosti desiti.
    4. DJB treba da unapred pripremi diskutante i u svom poznatom maniru jezgrovitog izlaganja uspe da o svim važnim pitanjima kaže tri stvari:
    a. U uvodu pomene načela i privrežnost pokreta Ustavu, zakonu i poslovniku u radu skupštine (ne više od 3-4 rečenice).
    b. Iskritikuje predložen program i osbobe koje će ga sprovoditi na argumentovan način potkrepljen činjenicama (maksimalno 5-6 minuta od 10)
    c. Kaže kako to treba uraditi sa stanovišta DJB.
    Naravno da će poslanici SNS-a i satelita izglasati vladu. Poslanici DJB trebaju da ostanu u sali i glasaju protiv.

    • Samo komentar na pod 3.

      Zasto je Vucic raspisao izbore?

      Pa ipak je on tu profitirao za sebe i SNS. Preuzeo je vlast u Vojvodiji, verovatno bi se i to desilo da nisu bili opsti izbori. Produzio je mandat za 2 godine jer je pitanje kako bi prosao na regularnim izborima. Ono sto je izgubio, jeste upravo ulazak pokreta u skupstinu.

      Ako SR dokaze da ne duguje porez, bice 100% jasno da je propaganda osmisljena upravo pre sednice skupstine kako bi mogli SR da zacepe usta na svaki argument sa prostom recenicom, gde je lova? Ili o cemu ti pricas, o postovanju zakona a ni sam ga ne postujes … itd. itd. No neko je lepo rekao da je moguce ovo zavrsiti zicerom i zakucavanjem. Ja bi to licno voleo da se desi.

  • VILOGORSKI, tema ovog teksta, koji je ovaj put konkretan i osnovan, jeste problematična i zavredjuje i pažnju i reakciju, za razliku od brojnih drugih, takodje “skupštinskih”. Poput besmislenog i infantilnog, iznad svega – izlišnog prethodnog teksta – o sudskom upitu za nekog poslanika, gde ima komentara koje možda valja pročitati. Elem, ovaj današnji tekst konkretizuje objektivan propust u radu Skupštine, koji ukazuje na nešto opasnije – manir vlasti – i to loš i opasan – u odnosu na najviši i najvažniji Dom u ovoj zemlji. ovakav “manir” drma temelje državnosti – i tu treba odreagovati, bez obzira na stav skupštinske većine. Ako se nastavi – treba i napustiti Skupštinu, kao vid – najjače borbe protiv uništavanja i države i institucija. To će odjeknuti – i to šire. Tu se raspada legitimitet vlasti – ma kakvu većinu imali u parlamentu. No, Vas, medjutim, muči nešto drugo. Ukazujete i na loše manire vrha pokreta, o čemu inače “galamim”, ponekad i psujem (više iz zezanja) – od samog starta. Drago mi je da više nisam usamljen (tačnije, sve sam manje usamljen) i da ljudi, članovi ili simpatizeri – uvidjaju slabosti i teške šupljine u pokretu, istovremeno kritički nastojeći da na te propuste ukažu – ne bi li se otklonili ili makar sveli na “pristojnu” meru. Ovo što ste Vi nama doneli u ovom poslednjem postu – upravo pokazuje ono na šta sam Radulovića upozorava – da se menu uvlačenja pokreta u prepucavanje sa DW, da u tišini požuri sa pribavljanjem dokaza u svoju korist – i onda opravdano odreaguje. Dakle, iskoristi ovaj zicer – u svoju korist. Medjutim, uleteo je u blato, isprskao sve naokolo i, za sada, puca praznim puškama. Nažalost. Nadam se da će to prevazići. Drugi problem su – slepci. Od milošte nazvani, a zapravo su – slepi pratioci. Nisu potrebni ovom pokretu, ta familija već je dala glas nekom drugom. Oni ne razumeju da i mene boli DUPE DA LI RADULOVIĆ DUGUJE AMERICI, ali se ovde ne radi o tome. Radi se o kredibilitetu lidera – na domaćoj sceni. I to Saša mora hitno da razreši. Ukoliko razreši – ima zicer. Ukoliko ne – ni da pomislim… Vaš strah, srdžbu, zato razumem. Pozivam Sašu da pomogne i sebi i nama – i razreši novonastalu neprijatnost. Bez skrivanja iza svih tih ljudi koji čine pokret. Bez manira sadašnje i svih dosadašnjih vlasti – orkestrirane odbrane, kada je, ukoliko napadneš nekog ministra lično, ne partiju već ličnost – da tera sojke pijan po kafani – partija, ministarstvo, Vlada – pljušte sa saopštenjima o “napadu na državu”…

    • @igor
      Hrabro istinito i glasno razmišljanje.
      Srbiji nedostaj baš ovakva građanska inicijativa.
      Mi svoju građansku svest tek treba da oblikujemo,
      po svetskim normama sa našim autentičnim pozitivnim katakterom.
      Primer:
      Karakteristična a u krajnjoj liniji i indikativana polemika između
      @ immobila i mene, mislim da se vodila oko budžeta za zdravstvo.
      Gde dotični immobil otkriva da mu je neugodno o tome polemisati jer će se mnogima zameriti.
      E to je onaj moment koji upravo koči zdrav polemički ton glasa javnosti. Te barijere autocenzure su izrazite kod građana.
      Pozdrav

  • Ne. Vlada treba hitno da se formira i da se poslusa ekspoze mandatara!
    Ekspoze ce se citati koliko je potrebno mandataru!
    Na presednickim izborima ce pobediti tomislav Nikolic.
    Mandatara interesu je nov cetvorogodisnji period gde posle stabilizacije idemo u razvoj-otvaranje novih radnih mesta, povecanje plata i penzija, reformu drzavne uprave i javnih preduzeca…
    Predlozi DJB su nevazni. Sava Mala potroseno 3 miliona za tri barake! Subvencije su nam nuzne za razvoj i otvaranje novih radnih mesta! Air Srbija i zeljezara Smederevo su primer fantasticno resenih investicija!

    • Care ti si pravo blago ovog sajta. Dok se ti nisi pojavio ovo je bila suvoparna rasprava ljudi koji manje vise misle isto ili slicno. Od kad si tu sve je dobilo svoj smisao. Razgovor neistomisljenika, na sajtu pokreta kojem ti dajes demokratski legitimitet i sve nas ucvrscujes u odluci da stojimo iza prave stvari. Hvala ti na tome, samo nastavi, sve najbolje ti zelim.

  • Možda bi DJB trebalo da se u Skupštini skoncentriše na ključnu temu, a to je izbor nove vlade. U skladu sa tim energiju treba skoncentrisati na:
    1) kritiku dosadašnje ekonomske politike
    2) kritiku politike sadržane u ekspozeu mandatara
    3) kritiku kadrovskih rešenja
    4) predlog ekonomske (i svake druge) politike sa stanovišta DJB-a.
    Nešto slično je naveo i Borislav (podržavam njegove stavove). Deo tema navedenih u tekstu za proširenje dnevnog reda se može iskoristiti u diskusiji, a deo bi mogao da se predloži da se uvrste u dnevni red (ne znam kakve su ostale predložene tačke dnevnog reda pa sed plašim da se ne ode daleko od osnovne teme – izbora nove vlade).
    U slučaju da krenu napadi na Sašu Radulovića u vezi sa famoznim poreskim dugovanjem tu treba biti kratak i jasan i odgovoriti u jednoj jedinoj replici u stilu – “ovakve navode odbacujem kao najobičnije insinuacije, da sam dugovao porez u Americi već bih bio uhapšen, a u najkraćem roku će javnost biti upoznata sa svim činjenicama u vezi sa ovim”, a zatim podseti predsedavajućeg da to nije tema Dnevnog reda i da su govornici dužni po Poslovniku da se drže teme. Nakon ovoga ne treba odgovarati ni na jedan napad te vrste, jer će to rečitije govoriti od stalnog “dokazivanja” da rečeno nije istina.

  • E jos da vidim cudo od debate,po americko-kanadcskim manirima i agilne skole,do sad je bilo delimicno poznavanje poslovnika.Demokratija je najzad stigla u Parlament,vezite se polecemo.
    Po selu se vode abrovi,Marjan Risticevic mase sa nekim papirima,property tax,kako su seljani s’kontali,dolaze Americki farmeri u posetu.

  • Dragi prijatelji,
    imam jedno logicno pitanje: da li zasita mislite da je Sasa Radulovic toliko naivan ili lud, da se kandiduje u za Parlament, postane i Premijer Drzave, pa da onda mora i do americkog Predsednika. A da dodje do njega mora preci granicu USA. Ne mislite li svi zajedno, da ako je ova Informacija od DW tacna (a Radulovic najbolje sam zna da li je tacna), da bi onda Radulovic rizikovao, da na granici bude uhapsen. Da li zaista mislite da je SR toliko naivan, da to ne zna?
    I ja zeljno prizeljkujem neke nove informacije po tom pitanju, ali dok ne stignu, verujem Sasi Radulovicu.

    Ovo preispitivanje izmedju nas samih, koji jesmo pristalice DJB, je upravo ono sto Vucic zeli. Trebamo da budemo nesigurni i ne radimo na daljnjem dobivanju clanova i peistalica.