Београд Саопштењe

Признања заслужнима у општини Раковица

Поводом обележавања Дана општине Раковица одборници су доделили јавна признања заслужним грађанима и установама. Одлука о додели признања донета је на седници одржаној 14. октобра.

rakovica

Признања и повеље су добили заслужни грађанини и установе ове општине, укупно њих 21. Треба нагласити да су међу награђенима и људи које је предложио ОО “Доста је било” Раковице. На наш предлог признања су добили: Црвени крст Раковице за изузетне резултате у многобројним хуманитарним активностима, а посебно на плану афирмације, едукације и мотивисања грађана ове општине за добровољно давање крви.

Појединачна признања добили су: Миле Милосављевић, добровољни давалац крви који је до сада драгоцену течност дао 142 пута; Јасмин Николовски, директор гимназије „Патријарх Павле” (некадашња XV гимназија) за изузетно залагање и постигнуте резулатате на плану квалитетa и побољшања услова рада ученика, професора и осталих запослених у овој школи.

С обзиром на то да је међу 50 одборника шесторо из ДЈБ, а поготово на чињеницу да су одборници ДЈБ по први пут у скупштинском сазиву и ове општине значајно је да су се за кратко време (ово је била четврта седница у овом сазиву) наши одборници изборили да се наши предлози уважавају.

Можда још немамо кров над главом у општини, али полако корачамо ка решењу тог проблема, а и више нам се не обраћају са „ви сте нови овде“.

После седнице одржана је и свечана академија коју су припремили ученици раковичких школа. Одборници ДЈБ су са великим задовољством испратили су наступе раковичке деце због које ћемо још вредније радити да би се створили услови за њихов бољи живот.

Покрет “Доста је било”
општински одбор Раковица

Ознаке

ДЈБ Млади

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар