Саопштењe Скупштина

Наставак насиља у Скупштини због раста рејтинга ДЈБ

Марко Атлагић, посланик СНС у Скупштини Србије, злоупотребио је данас институт посланичких питања у Скупштини Србије да би изговорио низ лажи о председнику покрета Доста је било Саши Радуловићу. Посланик Атлагић, познат по аудио ефектима којима прати обраћање Маријана Ристичевића али и по изјави да је експозе председника Владе најбољи почевши од проте Матеје Ненадовића, добио је задатак да блати лидера Доста је било.

skupstina

Председница Скупштине Маја Гојковић помагала је посланику Атлагићу да злоупотреби институт посланичких питања. Омогућила му је да пет минута блати лидера ДЈБ објашњењем да он поставља питање министру полиције и министарки правде, иако је посланик Атлагић постављао питање тужилаштву и полицији. Посланик Атлагић чак и не зна да се посланичка питања постављају министрима, он само зна да је добио задатак да изнесе лажи које су му достављене из пропагандног штаба неспособног премијера.

Последња истраживања јавног мњења која премијер крије од јавности и по којима је подршка СНС пала на око 40 одсто, са тенденцијом да пада и даље, и раст покрета Доста је било веома су узнемирила премијера. Посета Нишу и југу Србије са мноштвом лажних обећања о хиљадама нових радних места, праћена многољудним екипама РТС-а (30-так новинара и камермана), Пинка, Прве, Б92, требало је да помогне дизању тог рејтинга. Пошто покрет Доста је било убрзано расте, премијерови посланици су истовремено добили задатак да се агресивно понашају према посланицима ДЈБ и износе лажи о лидеру покрета.

Напредњаци не презају од најбруталније злоупотребе Скупштине да би зауставили пад рејтинга. Начин на који су председница Скупштине Маја Гојковић и потпредседник Верољуб Арсић водили данас Скупштину и дискусије истакнутих СНС-оваца наставиљају у Скупштини вербално насиље, агресију према опозицији и унижавање парламента који је постао премијерова позорница за блаћење опозиције.

Покрет Доста је било неће одустати од увођења пристојности и реда у Скупштину. Наставићемо да инсистирамо на поштовању Пословника и одговорности за јавну реч.

ДЈБ Млади

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Naprednjake je toliko obuzeo strah od rasta podrške građana pokretu Djb, da je to strašno. Toliki je taj strah, da ne biraju sredstva napada. Ali, ne zadugo. Idu gradski I predsednički izbori, I građani će reći da im je dosta!

  • Svima je jasno šta se dešava, sada je na onima što inače ne izlaze na izbore da konačno izađu i pokažu ovima da ne mogu ovako doveka da se ponašaju. Vreme je da nam zemlju vode obrazovani i normalni ljudi, a ne neiskusni političari i ponavljači.

  • U pravu ste da osim N1 (ko vbi verovao da cu da hvalim CNN) sve televizije lice vise ili manje na gebbelsovu propagandu.
    Ne odustajte i samo hrabro.
    A sto se tice premijera VELIKOG I NJEGOVO mALOG U bEOGRADU POTSECAJU NAS PONEKAD NA sEVERNU kOREJU.

  • Вучић је у предизборној кампањи од 2012.год. од када је дошао на власт. Он не прекида ту кампању, континуирано је спроводи као предизборну, постизборну или какву већ, али она траје и траје. Најтужније је то што та кампања има делимичан успех – нарочито код мене на југу. Тешко је борити се против тога када су му све полуге власти у рукама, али доћи ће му крај, евидентно губи човек компас Тужно је слушати га, а камоли гледати.

  • Građani na sledećim izborima moraju reci DOSTA JE BILO ovoj nesposobnoj,koruptivnoj,nestručnoj vlasti. Evo primera recimo donesen je zakon o postavljanju direktora u javnim preduzećima i krka ode u ministre a na njegovo mesto u Poštama dođe njegova konkubina naravno bez konkursa!Pa o čemu mi pričamo,što gospodin demagog najveći demagog u “skorijoj istoriji” (kako on to kaže) nije reagovao na to jasno krši zakon!Apelujem samo na Pokret da do izbora u Beogradu oformi sve Opštinske odbore u Beogradu svaki glas je bitan kako ove sa nesposobne sa kupljenim diplomama ne bi gledali jos 4 godine.