Најава Политика

Анализа изборне крађе – колико гласова је украдено на изборима 2016.г.

Саша Радуловић, председник покрета Доста је било, објавиће данас резултате анализе изборних резултата из априла 2016. године.

На конференцији за медије у 13 сати биће детаљно објављени подаци о методама изборне крађе, конкретни подаци о манипулацији пребацивања гласова и пројекција укупне крађе гласова на републичким изборима 2016. године.

Конференција за медије се одржава у седишту покрета Доста је било на Теразијама 29/14. Обраћање Саше Радуловића ће моћи да се прати директно преко стрима на Youtube  и Facebook страници покрета.

Ознаке

ДЈБ Млади

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • Treba govoriti i o kupovini glasova za kilo secera i brasna, jer to je bilo VRLO rasprostranjeno po selima, aktivisti SNS su obilazili domacinstva i nudili brasno,secer, ulje za svaki glas, ako mestani nisu dosli na glasanje dolazili su kolima po iste i govorili da su iz SNS i da treba da glasaju za njih. Isli sa spiskovima od kuce do kuce i u nekoliko navrata pre izbora i maltretirali gradjane raznim obecanjima samo da glasaju za njih.

 • Tačno tako. Bio sam prisutan u jednom vojvođanskom selu kod poznanika, kada ih je ceo vikend smarao lokalni sns-ovac da glasa za njih, u nedelju dolazio na vrata….. Ovo je još blaža varijanta, ima i kad prete i svašta nešto. Ma divna zemlja i sistem..

  • Ja na Nbgd bio prisutan kad je organizovana ekipa sa sendvicima , ide po zgradama sa spiskom 80+ osoba i nudi prevoz do biralista
   sa naznakom za SNS . Mole , Nude …

 • Početak krađe je izborni spisak, koji je potpuno neuređen.
  Ovo pruža osnov da se legalno doštampa potreban broj rezrvnih glasačkih listića, a koje će štampač biti u mogućnosti da uporebi po svojoj potrebi.
  Ovo ako se pitate kako su mogli ubacili onih 300.000 glasova iz vaše današnje analize.
  Evo primera:
  U Srbiji je na poslednjim izborima bilo registrovano 6,6 miliona birača – R. Srbija po popisu ima 7,1 milion stanovnika to bi značilo d je 500.000 mlađih od18g?
  Mešutim, ako pogledate zvaniče podatke Republičkog zavoda za statistiku možete utvrditi sledeće stanje.
  Predškolaca 199.790 + osnovaca 551.607 + srednjoškolaca cca 253.997 (od koji su poneki punoletni, ali vrlo mali broj i zbog neažurnosti bilo bi nerelno očekivati da su baš oni uodmah uvedeni u birački spisak)
  UKUPNO mlađih od18g. = 1.005.394 građana R. Srbije bez prava glasa
  *izvor RZS RS (http://www.stat.gov.rs/WebSite/Default.aspx)

  • A evo još podataka u prilog Nenadu T. Nedavno je objavljen podatak da je 6,8 miliona gradjana Srbije u 2016 godini podnelo zahtev za izdavanje nove zdravstvene knjižice. Kad se oduzme 1 milion onih koji nisu stasali za glasanje ostaje samo 5,8 miliona glasača.- a štampanih listića na pretek.
   Ovu analizu treba široko publikovati i preko društvenih mreža i preko štampe i u svakoj mogućoj prilici na TV. Ja štampam i delim kome god stignem.

 • Ispratio sam vesti preko N1 tv i imam pohvalu za kompjuteraše (“analitičare”) DJB. Naime, ovo je – prva, prava i ozbiljna analiza toka glasanja i toka “kapilarnog razglasavanja”, baš u svrhu potonjeg kanalisanja u jedan “slivni” tok – u “sabirni centar” – Sns. Iako postoji verovatnoća o podeljenom glasanju, na lokalu za jednu, na Republici za drugu opciju, broj takvih glasače nikada nije bio značajan. Zato je ova analiza koju je sproveo DJB od izuzetnog značaja, baš kao i moment kada su odlučili da je objave (i da na tome permanentno insistiraju) – pred nove izbore. Čestitke.

 • Do rusenja vlasti koja vlada od devedesetih do danas mora kad tad doci .Da je do toga zaista doslo prepoznacemo po tome ako nam ti novi daju suvislo , nedvosmisleno objasnjenje sta se sa nama desavalo zadnjih trideset godina , ako procesuiraju sve dostupne krivce za sve negativno iz tog perioda i ako uspeju u najkracem periodu da povrate veru naroda u drzavu kao oslonac a ne teret nepodnosljive tezine.Zelim da verujem da ova vest i jos mnogo drugih znakova govore da je period u kome ce se desiti promene tu i da je DJB ta snaga koja ce voditi.