Интервју Политика

ВИДЕО: Саша Радуловић 2001. године за CNN

Србију треба да воде остварени људи, који су изградили успешне каријере пре него што су ушли у политику. Погледајте интервју који је Саша Радуловић дао за CNN 2001. године о свом софтверу и компанији коју је на крају купио чувени Аdobe.

Саша Радуловић

Саша Радуловић

Рођен 1965. године. Одрастао у Сарајеву где завршио основну и средњу школу и Електротехнички факултет 1989. године, смер аутоматика и електроника. Након дипломирања добио је посао у Сименсу у Немачкој где је радио на нуклеарним електранама. Каријеру је 1993. наставио у Канади и САД где је био је активни учесник бума Силицијумске долине. У Србију се вратио 2005. године.

Са Верицом Бараћ и Мирославом Миленовић борио се против корупције и радио на случајевима 24 пљачкашке приватизације. Био је финансијски експерт тужилаштва за стечај и берзу, држао тренинге за тужиоце и полицијске инспекторе за привредни криминал. Пет месеци био је министар привреде у Влади Србије и за то време спречио пљачку браћеВучић, Синише Малог, Млађана Динкића, који су наставили тамо где је Тадићева власт стала.

Уверио се да је Александар Вучић центар корупције, изашао из Владе и са сарадницима основао покрет “Доста је било” чији је циљ да победи и уведе систем, правну државу јаких институција и слободних медија, заустави партијско запошљавање, уведе транспарентност и чисте рачуне.

Саша Радуловић је доказано највећи борац против режима Александра Вучића и партократије која убија Србију. Ако Александар Вучић некога не сме да погледа у очи, онда је то Саша Радуловић. Спречио га је у пљачки тада, спречиће га у пљачки и сада.

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • Ovaj video je savim na mestu, dobro je došao i pokazuje
  da Saša Radulović čvrsto stoji u realnosti i pokazuje šta je napravio.
  *
  AV ni pripravnički staž nije završio, prodavao eksere u gvožđariji,
  nema nikakvog pozitivnog radnog iskustva.
  Rezulti rada kojima se on ponosi
  su psihologijom dripca besomučno uništavanje svega i svakoga oko sebe.

 • Nakon što je srpski premijer Aleksandar Vučić tokom susreta s Dmitrijem Medvedevim u Moskvi izjavio da nema “pametni” telefon, predsednik ruske vlade poklonio mu je “jotu 2”.

 • Politikom treba da se bave profesionalno ostvareni ljudi. Sasa Radulovic je pokazao da moze da organizuje veliku politicku organizaciju i postigne rezultate, da se iznova ostvaruje u drugim oblastima.

  Ono sto bih zelio da vidim je da se konkurencija unutar DJB-a i dalje pojacava, jos vise kvalitetnih ljudi. Bilo bi korisno vidjeti i detaljnu razradu plana u 20 tacaka.