Кампања Политика

ВИДЕО Саша Радуловић (III): Каријера у Србији

Помагао је полицији и тужилаштву у борби против корупције. Радио је са Верицом Бараћ и Мирославом Миленовић на решавању предмета пљачкашких приватизација. У борби против корупције која убија Србију га је зауставио Александар Вучић.

Борбу против корупције наставља и данас се кандидује за председника Србије.

Погледајте трећи део биографије Саше Радуловића

Саша Радуловић

Саша Радуловић

Рођен 1965. године. Одрастао у Сарајеву где завршио основну и средњу школу и Електротехнички факултет 1989. године, смер аутоматика и електроника. Након дипломирања добио је посао у Сименсу у Немачкој где је радио на нуклеарним електранама. Каријеру је 1993. наставио у Канади и САД где је био је активни учесник бума Силицијумске долине. У Србију се вратио 2005. године.

Са Верицом Бараћ и Мирославом Миленовић борио се против корупције и радио на случајевима 24 пљачкашке приватизације. Био је финансијски експерт тужилаштва за стечај и берзу, држао тренинге за тужиоце и полицијске инспекторе за привредни криминал. Пет месеци био је министар привреде у Влади Србије и за то време спречио пљачку браћеВучић, Синише Малог, Млађана Динкића, који су наставили тамо где је Тадићева власт стала.

Уверио се да је Александар Вучић центар корупције, изашао из Владе и са сарадницима основао покрет “Доста је било” чији је циљ да победи и уведе систем, правну државу јаких институција и слободних медија, заустави партијско запошљавање, уведе транспарентност и чисте рачуне.

Саша Радуловић је доказано највећи борац против режима Александра Вучића и партократије која убија Србију. Ако Александар Вучић некога не сме да погледа у очи, онда је то Саша Радуловић. Спречио га је у пљачки тада, спречиће га у пљачки и сада.

2
Оставите коментар

avatar
2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Borislavdragan187 Recent comment authors
најновији најстарији
dragan187
Гост
dragan187

U Holandiji je izlaznost bila 80%,kada bi u Srbiji izaslo toliko jer bi bilo 2 kruga?

Borislav
Гост
Borislav

Drugi krug se u Srbiji dešava ako izlaznost bude 60-65%.
Ako izlaznost bude kao u Holandiji (75%) to bi bilo ravno revoluciji koja bi oduvala partokratiju i sve što ide uz nju!