Источна Србија Кампања Политика

Радуловић у Пироту: Кад уведемо ред, Србија ће продисати

Председнички кандидат Доста је било Саша Радуловић изјавио је у Пироту да нема разлога да Србији лоше иде. Треба само увести ред и Србија ће продисати.

“Ја кажем грађанима, ако нећете да гласате за мене гласајте за неког другог кандидата против Вучића. Циљ нам је да дођемо до другог круга,  да га победимо да бисмо уопште дошли у прилику да променимо систем, да уведемо ред у Србију. Србија је једна лепа земља, нема разлога да нам овако лоше иде. Разлог је партократија и лоша власт”, истакао је Радуловић.

“Кад после нових парламентарних избора будемо имали нову владу, имаћемо нову политику. Не пример, укинућемо партијско запошљавање, сулуде субвенције страним инвеститорима, смањити порезе и доприносе, увести универзалну социјалну заштиту, увести пуну транспаретност и објавити  сваки уговор, да знамо где је потрошен сваки динар. Кад то урадите, кад уведете ред, Србија ће продисати”, рекао је он у Пироту.

Трећег дана обиласка Србије,  Радуловић и пет посланика разговарали су  и са становницима Алексинца, Беле Паланке, Бабушнице, Димитровграда, Крушевца и Зајечара.

И народу је очигледно доста Вучића: “Једино га нема још  на Спорт клубу! Једанаест програма, на свим програмима он! Рерну не можеш да отвориш од њега!” рекао је један становник Бабушнице.

Предизбирни обилазак Србије под симболичним називом “Круг за други круг” наставња се и данас. Планиран је обилазак Неготина, Кладова, Доњег Милановца, Мајданпека и Бора. Са председничким кандидатом путују и народни посланици Татјана Мацура, Ана Стевановић, Бранка Стаменковић, Александар Стевановић и Ратко Јанков.

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар