Mediji Najava Politika

Radulović posetio redakciju Danasa

Foto: Stanislav Milojković

Predsednički kandidat Saša Radulović posetio je danas redakciju Danasa i porazgovarao sa novinarima i glavnim i odgovornim urednikom lista Dragoljubom Petrovićem.

Radulović je redakciji doneo i nekoliko primeraka biltena “Dosta je bilo”.

Danas će intervju sa Radulovićem objaviti u jednom od narednih brojeva.

Saša Radulović

Rođen 1965. godine. Odrastao u Sarajevu gde završio osnovnu i srednju školu i Elektrotehnički fakultet 1989. godine, smer automatika i elektronika. Nakon diplomiranja dobio je posao u Simensu u Nemačkoj gde je radio na nuklearnim elektranama. Karijeru je 1993. nastavio u Kanadi i SAD gde je bio je aktivni učesnik buma Silicijumske doline. U Srbiju se vratio 2005. godine.

Sa Vericom Barać i Miroslavom Milenović borio se protiv korupcije i radio na slučajevima 24 pljačkaške privatizacije. Bio je finansijski ekspert tužilaštva za stečaj i berzu, držao treninge za tužioce i policijske inspektore za privredni kriminal. Pet meseci bio je ministar privrede u Vladi Srbije i za to vreme sprečio pljačku braćeVučić, Siniše Malog, Mlađana Dinkića, koji su nastavili tamo gde je Tadićeva vlast stala.

Uverio se da je Aleksandar Vučić centar korupcije, izašao iz Vlade i sa saradnicima osnovao pokret “Dosta je bilo” čiji je cilj da pobedi i uvede sistem, pravnu državu jakih institucija i slobodnih medija, zaustavi partijsko zapošljavanje, uvede transparentnost i čiste račune.

Saša Radulović je dokazano najveći borac protiv režima Aleksandra Vučića i partokratije koja ubija Srbiju. Ako Aleksandar Vučić nekoga ne sme da pogleda u oči, onda je to Saša Radulović. Sprečio ga je u pljački tada, sprečiće ga u pljački i sada.

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

 • Bravo…..Čekam intervju i čitajte Danas, jednu od najobjetivniji dnevnih novina u Srbiji.
  Pozdrav za Dragoljuba Dražu Petrovića. Ideeemoooooooo………..Zajedno……….do Pobjede i Vaskrsa na Vaskrs……..

 • Lepo. A virnuh na twitter, sramota, dali su anketu koga bi tviterasi voleli da vide u tv duelu, Radulovica po obicaju nigde. Udjem na Blic, N1 itd, svi su tu, a Radulovica nigde, jedino su izbacili clanke o jucerasnjem predstavljanju, o tome da ce podneti zalbu.
  Sponzorisite ga molim vas sto vise na fb, naslov ubija, da ga dodate i na fb videu ispred Predstavljanje, SNS glasace privlace tabloidni naslovi tipa
  “Skidanje mraka” mada mi znamo da se misli na medijski 🙂 RTS2 i inace malo ko gleda, bez obzira na to sto su najavili emisiju na RTS1, sns glasace i apstinente ne zanima da slusaju “lopova” “stecajnog upravnika” “Vucicevog ministra” itd. i zato udrite sponsored na fb, privucice ih naslovi da poslusaju.
  Jao, brinem, nestrpljiva sam, jedva cekam drugi april, ali imam ruzan utisak da ce da pokradu izbore, cim svi javljaju da Vucic ima 53% a opozicija zajedno manje od njega.

  • Ti procenti su namešteni od agencije Ipsos, a Blic je to nekritički postavio na naslovnu stranu da bi više zaradio.
   To dovoljno govori o naručiocu i o tim famoznim marketinškim agencijama, ali nažalost i o Blicu.

 • Raduloviću, ostaje 600.000 glasača kojima se još niko nije obratio, niko nije dodirnuo njihovu temu, nijedna kampanja nije ni dotakla njihov najveći problem.A oni su ključ uspeha.

 • Drago mi je što su se tu izgleda malo izgladile stvari.Taman smo počeli da kupujemo Danas redovno,
  i na kraju nezgodno bi bilo spasti na to da nemaš bukvalno ni jednu dnevnu novinu da pročitaš…
  Sajt su im okupirali botovi,komentar mi nikad nisu objavili.Draža mi deluje kao ok lik,Panović je odavno prešao na drugu stranu.
  Vidim da su se televizije sa nacionalnom frekvencijom izgleda malo otvorile ka nekoj “šaljivoj”kritici Vučića.
  Pod uslovom da u istoj emisiji obavezno dobro oblatiš Sašu Radulovića-pogledajte Kesića kome su ipak dopustili da se emituje 2 nedelje pred izbore,poslednju emisiju Ivana Ivanovića…
  Ali znate ne može svako da dobaci.Tako je bilo i tako ce biti

 • Nijedan moj komentar kada sam pisao na Danasu a koji je afirmisao Dosta je bilo i Raduloviće NIJE BOJAVLJEN! Pa neka pročita gospoda iz Danasa, a komentare čuvam u word i linkovima…ali neka…videćemo na dalje kako že biti. U drugom krugu ulazi Saša Radulović i nakon toga će prvi put nakon 100 godina krenuti da se gradi država. Ovo nam je poslednja šansa, ovakav kao Radulović dođe na svakih 100 godina pa Vi vidite!

  Uz apel onima koji žele da glasaju druge: Zar mislite da je dobro dovesti na vlast one zbog kojih smo doveli na vlast ove (misleći na sadašnju Vladu)?

  • Bs tako!
   Nije slucajno ni ponasanje N1 (CNN affiliate) prema DJB.
   A nije slucajno vec treca naslovna strana “Blica”, kao besplatan oglas, sa Vucicevom glavcinom i 51% ili 53%, a Blic je deo nemacke kompanije:
   http://www.ringieraxelspringer.rs/
   Dalje, nije slucajno napad na Radulovica za navodni utajeni porez u Americi (cuj, utajis porez u Americi, a Al Kapone pao zbog poreza) dosao preko nemackog portala Deutsche Welle!
   EU, na celu sa Nemackom, radi protiv interesa Srbije i srpskog naroda (vazi i za jos neke drzave Balkana) podrzavanjem i odrzavanjem Vucica i njegove bande na vlasti, i ko to negira, taj je ZLONAMERAN i veeelika TACKA! Ti napadi imaju za cilj da se razjedini korpus koji bi glasao za Radulovica, da mu se ospe podrska.
   Nije prvi put ni u ovom, a da ne pominjemo prethodni vek, da su nemacki i austrougarski imperijalisti i fasisti sprovodili svoje zle namere prema nasim narodima i narodnostima, na prvom mestu prema srpskom narodu. TACKA! Djindjic je glavu izgubio jer je izrucio Milosevica, a oni kojima je verovao (Nemacka i EU) nisu mu dali nista zauzvrat da umiri nacionaliste i fasiste u Srbiji i prakticno je ostavljen na brisanom terenu, kao lak plen za odstrel. Da su mu nesto pruzili u godinama nakon 5. oktobra (podelu Kosova, sever, bilo sta, neko resenje, neku kompenzaciju, labavljenje pritisaka iz Haga nakon izrucenja vrhovnog komandanta i sefa drzave), narod bi ga podrzao i niko ne bi mogao niti smeo da ga strelja. Sve sto su EU i NATO uradili nakon 5. oktobra je bilo samo u interesu jacanja nacionalizma i fasizma u Srbiji i upravo povratka ovih olosa na vlast. Znali su oni dobro da je ovde uvek narod bio podeljen, da je nedovoljno obrazovan, izmucen kroz citav vek stradanja i rusenja sistema vrednosti, da time sto ce suditi srpskim vise nego sto su sudili nemackim zlikovcima, samo dobiti kontraefekat. Nisu oni naivni, znali su oni ti dobro! Zato je i pred smrt Djindjic onako pricao o EU i Americi.
   I zato samo svoji, nemojte im verovati, oni nece raditi nista u nasem interesu, nema teoretske sanse, zaboravite, samo o sebi i sutra ako bude srece na vlasti da se prvo mi uredimo od temelja, da se opismenimo, a svakome ko ima lose namere otpor, ali pravim sistemom vrednostii. Tek tako mozda jednog dana i uz mnogo srece dostignemo neki nivo Ceske na primer.

 • Evo jednog političkog stava izrečenog na skupu građana koji prožima svu našu tragediji i političku promašenost već 200 godina.
  “Srbiji je potrebna strpljivost, ozbiljnost, važno je ko vodi Srbiju, jer Srbija ima velike državne i nacionalne probleme s kojima se suočavala vekovima. Veoma je važno da li će Srbija u ovom lavirintu pogoditi pravi put.”
  Za sada nije važno ko je izrekao gore citirano. Važno je da je rečena jasno, glasno i nedvosmisleno, a istorija će reći svoje.
  Vilogorski traga za rečju koja prosvetljava.
  Jer – na početku bi reč…

 • Od svih raspoloživih novina, imala sam aplikaciju jedino “DANAS”-a, ali su mi se u poslednje vreme smučili.
  Od početka ove kampanje, bilo je premalo objektivizma, u odnosu prema DJB i Saši Raduloviću.
  Kao što neko reče ovde, i ja sam poslala na desetine pozitivnih i afirmativnih komentara o Saši Raduloviću, ali mi nije objavljen apsolutno nijedan – na kraju sam pomislila da ja, zapravo, izgleda ne umem da pošaljem komentar, ali sam tu misao odstranila, nako istog “iskustva” drugih ljudi.
  Dakle, nijedan jedini objavljeni komentar o Saši Raduloviću. Nula!
  To je i ocena koju sada dajem ovom mediju-velika NULA, Dražo!