Интервју Политика Преносимо

Радуловић за ТВ Шабац: Власт живи од рекета који узима на субвенцијама

Преносимо вам интервју који је Саша Радуловић, председнички кандидат покрета “Доста је било” дао за ТВ Шабац.

Доста је било

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • Zasto ne prikazete intervju,koji je Radulovic imao sa Malagurskim?Pa,gde nadje sa njim?Sa tim samoproglasenim ultranacionalistom koji ima staljinisticke ideje za ekonomski sistem!I koji ima STARO srpsko prezime-Malagurski.Sta je ovo trebalo Radulovicu?

 • Dobar intervju. Na žalost malo se motam po različitim društvenim krugovima i koliko vidim, još mi nismo sazreli dovoljno za jednu ovako ozbiljnu vlast. Ali polako, ne treba nika odustati, vreme za DJB tek dolazi.

  • Тачно је, нисмо још сазрели за овакву власт.
   Зато што нас већ 27 година жедне преко воде преводе све исте вуцибатине, лопуже, демагози и популисти.
   Примера ради, ја сам имала 7 година ’90.-е, када је Дачић зајахао овај народ. Кренула у 1. разред основне школе. 27 година касније, ја сам породична жена и мајка, а исти тај Дачић се још увек кези са различитих говорница и греје позадину у властодржчким фотељама! То је заиста поражавајуће и ужасно!
   Народу ће требати времена да схвати и прихвати да политичар Радуловићевог калибра уопште постоји на овоме свету, а камоли да смо баш ми, Срби, те среће да нама западне!
   Надајмо се само да Радуловић и ДЈБ дотад неће дићи руке од ове пустахије, у какву се прертвара наша земља.

 • Uvažena g.Saška,

  Potpisao bih svaku Vašu reč!!! Preostaje nam nada da će se deo apstinenata probuditi i izaći na izbore 2.aprila!?
  Ako na izbore u prvom krugu izađe 4 miliona građana, šanse za drugi krug su 99%!? Pod uslovom da ne bude prevare u brojanju…