Војводина Кампања Политика

Саша Радуловић у Панчеву: Промена је могућа оловком на изборни дан

Председнички кандидат Доста је било Саша Радуловић поручио је грађанима Панчева да је промена у Србији могућа, оловком на изборни дан.

“Улазак у други круг значи да ће сви грађани Србије схватити да је овај победив и то вам је крај. Након тога СНС ће пасти као кула од карата. Они немају неку силу иза себе. Све што имају су медији. Преко медија пројектују све што им треба. За разлику од Милошевића, ови немају иза себе ни војску ни полицију, тако да је промена могућа оловком на изборни дан”, рекао  је Радуловић.

Он је  грађанима Панчева рекао да је важно да изаћу на изборе и гласају, да позове своје пријатеље и рођаке да такође гласају. Рекао је и , да је Вучић за годину дана игубио пола милиона гласова,  да је победив у другом кругу. Радуловић је додао да се он кандидовао да би подигао излазност и довео до другог круга, те да тој излазности, нарочито младих људи, доприноси и кандидатура момка из Младеновца Љубише Прелетачевића Белог.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Još da Beli ume da političi i laže pobedi Vičića glat.
   Nego mlada iskrena i naivna duša a to narod prepoznaje,
   voli i glasa, ali opet to nije politika.
   Više Beli liči na modernog Hrista nego na političara.
   Dijalektika je neumoljiva.

 • Biraci koji na dan izbora ostanu kod kuce /”nemaju za koga da glasaju” ili “posle izbora zive jos gore”/, treba da znaju da i kad ostanu kod kuce ipak GLASAJU i to bas za AV, jer mala izlaznost mu donosi pobedu vec u prvom krugu.
  Zato, svi na izbore