Београд Најава

Позив за сусрет са Радуловићем и ОО ДЈБ Раковица

Обавештавамо Вас да ће дана 09.08.2017. године у канцеларији ДЈБ-Раковица бити одржан сусрет чланова и симпатизера странке са председником ДЈБ, Сашом Радуловићем. Састанак почиње у 20,00 сати. Канцеларија ДЈБ Раковица налази се у тржном центру „Базар“ на Видиковцу, ул. Кнеза Вишеслава бр. 63, локал 0.29.

У склопу припрема за предстојеће градске и евентуалне парламентарне изборе у Општинском Одбору „Доста Је Било-Саша Радуловић“, Раковица, проценили смо да је рад са члановима и симпатизерима покрета ДЈБ на територији општине  био недовољан и да наши чланови нису имали правовремене информације о спроведеним и планираним активностима ДЈБ на територији ГО Раковица.

У настојању да пронађемо начине за бољу комуникацију, сарадњу, повезивање, активирање и укључивање чланова ДЈБ у органе и радна тела ОО ДЈБ позивамо Вас на сусрет са председником ДЈБ и члановима ОО ДЈБ Раковица. Током састанка можете да постављате питања, дајете предлоге, сугестије и учествујете у обликовању стратегије ОО ДЈБ Раковица за наредни период.  

Дођите да нам кажете шта су највећи проблеми на вашој општини и како би требало да се реше. Доста је било има план за Београд са којим хоћемо да вас упознамо, али желимо и ми вас да саслушамо и тако дођемо до најбољих решења за проблеме на свим општинама у Београду.

Наредни сусрет је планиран за сутра, у 20 часова у просторијама ОО ДЈБ Младеновац.

 

Повезани текстови:

План ДЈБ у 20 тачака за Београд

Ознаке
Доста је било

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Odrastao i dobar deo zivota ziveo u Rakovici. To je opstina koja je u katastrofalnom stanju vec decenijama. Pocelo je sa propadanjem velikih firmi, nastavilo se sa preuzimanjem vlasti od strane SPO (1996) i predsednikom opstine koji je omogucio narodu divlju gradnju ako se podmaze dobro pa se nastavilo sa bahatim DS koji je ukrckao ogromne pare, a nije uradio nista i na kraju dolazi SNS koji radi jedno veliko nista vec samo podize plate i gosti se na racun budzeta opstine. U vreme DS kada je Rakovica pored Grocke bila najsiromasnija opstina kupovani su skupi sluzbeni automobili, nabijali se racuni za telefon do nebesa. Jedna od retkih dobrih stvari je preuredjenje opstinske zgrade i stvarno brzeg rada administracije, ali i tu je bilo mahinacija sa tenderima. SNS prakticno ne radi nista sem sto izmislja neke nepotrebne troskove, a ima delova opstine koji su toliko zapusteni da vise lice na 19ti vek nego na grad 21og veka. Sta tek da pricamo o Petlovom brdu, tipskom naselju koje je bilo remek delo kada je isplanirano, a koje danas ne moze covek da prepozna koliko je naruzeno i propalo. Ni drugi delovi nisu nista bolji. Inace iznecu jednu zanimljivost, a to je da je svojevremeno (u vreme DS vladavine) jedna privatna firma htela da izmesti svoj prostor na Vidikovac kod skretanja za bivsi Garden centar pre okretnice 23 i 53. Podnet je zahtev da bi se dobila dozvola za zidanje objekta na praznom placu, ali je vlasnik firme ubrzo pozvan kod predsednika opstine koji je trazio 50 hiljada eura da se krene sa gradnjom odmah i da papiri budu gotovi po brzom postupku. Ako nema para nema ni dozvole u nedogled. Vlasnik firme otisao na drugu opstinu i tamo izmestio firmu. Ako pogledamo da bi tu bila premestena firma sa u tom trenutku preko 500 zaposlenih (sada ih ima vise, radnici rade na terenu pa je taj prostor bio adekvatan za poslovni prostor i magacin) i da bi bilo kako direktnog tako i indirektnog slivanja para u kasu opstine onda je jasno koliko se lose razmislja i gleda samo svoj dzep. Rakovica nije smela sebi dozvoliti luksuz da ta firma ode na drugo mesto, narocito ne zbog toga sto je predsednik opstine hteo da napuni svoje dzepove. Takodje ogroman problem losih odvoda u “rupi” prostor oko opstine gde se voda nakuplja stalno kada su velike kise, a niko do sada nije preuzeo na sebe to da resi pa se stvara mocvara koja em unistava zemljiste i objekte em stvara odlicno tlo za sirenje zaraze.