VIDEO Интервју Политика

(ВИДЕО) Гостовање Душана Павловића у емисији “Прави угао” 27.11.2017.

“Главни камен спотицања у опозицији није љубомора, већ хоћемо ли да идемо на победу против Вућића са истим људима који се поново намећу као решење, или са људима који немају иза себе злоупотребу јавне имовине и новца. Само се наиван човек нада да ће, ако поново изабере истог човека који га је једном изневерио, добити други резултат.”

Погледајте врло динамичан интервју Душана Павловића са Љубицом Гојгић.

 

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • Evo ova novinarka je klasičan primerak pripadnika vladajuće kaste u našem društvu! Nema šta drugo da kaže na čistu istinu sem neskrivene netrpeljivosti prema bilo kakvoj promeni! promena će i nju da uhvati! Lepo je mislila da se DS vrati na vlast ali kada vidi šansu da DJB rasturi sistem-PANIKA! To je ta ekipa iz kruga dvojke, svi moramo da budemo ravnopravni ali mi moramo da budemo malo ravnopravniji! Povraća mi se od ljudi kao što je ona! I te mantre o svemu živom! Nemoj neko da dirne u njihove mantre!!! Sva je u mantrama! Slaba je do bola!!!
  DJB do pobede!!!

  • Ne verujem da Ljubiica ima neku malignu nameru. Naprosto negde duboko ukorenjeno u novinarsku logikuje da je dobar intervju “ja te napadam, ti se braniš” princip. Sad neko to radi bolje, neko lošije. Ona je jednostavno spremila koncept i rešila da ne odstupa od njega ma šta joj sagovornik rekao. Isto rade i Ćosić i Minja na N1. Sigurno da mogu bolje da se pripreme i da ne posmatraju sagovrnika kao na bojnom polju ali njihova stvar. Sigurno neću da podržavam ovu drugu vrstu “ulizičkog” novinarstva, a iz komentara vidim da bi mnogima zapravo prijalo, samo da u fotelji nije neki Vulin nego Pavlović.

 • Meni je najinteresantnije bilo to da u startu emisije pita gosta D. Pavlovića o potezima, tviterima, otvorenom pismu g. Radulovića itd…. Mislim da nisam jedini koji je sebi postavio pitanje, pa zar nije primerenije da je pozvala g. Radulovića namesto g. Pavlovića da dobije direktne a ne posredne odgovore? Nije mi ni najasnije zašto je g. Pavlović prihvatio ovaj scenario sem ako nije navučen nekom drugom igrom. Ljubicu Gojgić ja inače cenim kao dobrog novinara i čak imam utisak da je komotnija u razgovoru sa opozicionim poslanicima sa razlogom. A taj je, po meni, da kao da ih ona podcenjuje i postavlja pitanja tako da ustvari sagovornicima omogući da kažu svoje stavovove jasnije nego kada bi ih gostila nekom neodređenošću pa bi sagovornici bili lišeni da iskažu svoj stav. Za razliku, kada se kod nje zateknu Martinovići, Gojkovićke i drugi SNS ovci, ona je u defanzivi, oni pređu iz odgovora i njoj postavljaju pitanja a ona “mudro” sluša dok opozicionarima skače u reč, prekida rečenice, skreće usput na to i ono, deluje kao da ih ne sluša jer ne žele da pričaju ono što bi ona htela. Itd.
  Eh kad se samo setim Bojane Lekić, kod nje sam imao utisak da su svi na drugoj strani isti. I pok. Đinđić i Šešelj i Koštunica i …… nema ono, … a da ja vas pitam…. ne može, ovde ja postavljam pitanja!
  Skoro da zaboravih, još jedan dokaz da g. Radulović mije isključen samo iz rada skupštine on je po nalogu AV ekskomuniciran iz političkog života Srbije! Za sada!

  • Meni se baš svidelo kako se Dušan Pavlović pokazao u ovom intervjuu. Nije dao dao da ga voditeljka izbaci iz takta već je bio veoma miran što je voditeljku izluđivalo. Uzgred, ponekad pomislim da su svi poslanici DJB-a išli na kurs kontrole besa jer onakve napade u Skupštini, a i šire, treba zaista izdržati a da ne izgubiš kontrolu.

   Što se tiče izbacivanja Saše Radulovića iz Skupštine, pokazalo se, što bi naš narod rekao, da: “U svakom lošem ima nešto dobro”. Tih 20-tak dana DJB je imao kolektivnog šefa poslaničke grupe, odnosno svi poslanici DJB-a su menjali Sašu i to su radili jako dobro. Tačno se videlo da su se dobro organizovali da ne bi dozvolili vladajućoj grupi da izbacivanjem Saše ućutka i DJB. Drago mi je zbog toga, a, osim toga su i svi pokazali da su itekako zaslužili da budu poslanici DJB-a.

 • Što se Lj. Gojgić tiče, moram da kažem da sam po ne znam koji put fascinirana njenom površnošću (da ne upotrebim jedan grublji izraz koji mi je prvo pao na pamet) i jednodimenzionalnom načinu na koji sagledava politički život kod nas. A posebno me fascinira što ona misli da “dugogodišnji” izveštač iz Skupštine MOŽE i SME da izveštava neobjektivno, da prećutkuje glavne teme o kojima se priča u Skupštini, odnosno da čitaocima protura neistinu i da se to zove NOVINARSKA SLOBODA u koju onda ne sme da se dirne. Ja ne znam koliko moraš da budeš neinteligentan pa da to tako presložiš u glavi. Novinarska sloboda ne znači da smeš da izvrćeš istinu i da marginalne stvari proturaš u prvi plan a one ključne izostavljaš, takođe ne znači da možeš SLOBODNO da lupaš kako ti se prohte i tako dezinformišeš čitaoce ili slušaoce. Isto tako sam zapanjena da ona objektivnu analizu objava u listu Danas tumači kao da se DJB “bunio” protiv nečega!!! Meni je bilo teško da slušam ovaj intervju a mogu samo da zamislim koliko je gospodinu Pavloviću bilo teško da ostane smiren.

  • Pa jeste, stvarno i meni deluje tako kao da je (malo) površna. Ali ja tu vidim određenu njenu lukavost, da se ne odmakne previše od video scene, koja upravo svojom površnošću, u rijaliti stilu se lepi za pućanstvo. Stičem utisak da i ona upravo insistira na toj prizemnosti kako bi bila blizu “narodnim” masama! Jer zapravo suština politike DJB a je antipod rijalitija. Analize, procenti, brojevi … Verovatno ceni da suštinski pristup pravim problemima Srbije, a to zahteva veliki napor da se to prati, jer nema “šljokica”, silikona, sačekuša, navijača i drugih rijaliti biseraa te bi njenu emisiju udaljilo od “masa”!
   Sličan slučaj je i na TV N1. Novi dan na toj TV nikako da ugosti g. Radulovića a i kada ugosti neke opozicionare težište stavlja na pikanterije sukoba opozicionara umesto da shvati jednostavnu poruku, pa da svi jednako mislimo bili bi jedna partija. I to je razlog zašto se javnosti saopštavaju različita viđenja. Ne Lj. Gojgić ne T. Miletić ne prihvataju ta tumačenja već insistiraju da im gosti upravo potvrde navode koji su objavljeni na TV Pink, Informeru, ALO ili nekom sličnom mediju.
   Bojana vrati se ako boga znaš!u

  • Mozda je i povrsna ,ali je svakako maliciozna,a netrepeljivost ne moze da sakrije,sto svakako govori o njenom malom i sebicnom licnom initeresu koji negde postoji.