VIDEO Политика Скупштина

(ВИДЕО) Саша Радуловић: Да ли је директорка Агенције за борбу против корупције поднела оставку јер је истраживала донаторе СНС?

Директорка Агенције за борбу против корупције поднела оставку без икаквог образложења. Да ли је ова оставка у вези са 2,2 милиона евра које је преко 6000 донатора уплатило СНСу? Да ли су вршени притисци на директорку да прекине истрагу?

Питање за премијерку Ану Брнабић: Шта квалификује Вулина за министра одбране, шта квалификује Зорану Михајловић за министра саобраћаја или Ненада Поповића? Немају никакве квалификације за ове послове.

Питање за председницу скупштине Мају Гојковић: Зашто злоупотребљава звонце и омогућава владајућој већини да гласа на звонце? Тиме се унижава достојанство скупштине.

Питање за Агенцију за борбу против корупције: Да ли сте тражили од министра одбране Вулина 22 авионске карте као доказ да је тако пренео више од 200.000 евра које му је наводно позајмила тетка из Канаде за куповину стана?

Питања за председника Србије: Када ће поднети оставку на место председника СНС пошто је од 2014. у сукобу интереса и не представља све грађане Србије? Када ће почети да поштује закон и одговара на питања посланика, само ДЈБ му више од 30 пута поставио питање.

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • A šta ako je počela da proverava kako i dalje funkcioniše G17 (nezvanični koalicioni partner vlasti) odn. kojim parama se
    oni i dalje finansiraju? Da li i njima novac stiže od “donacija” ili mozda od tendera i javnih nabavki koje još uvek vode njihovi ljudi po raznim institucijama?