Политика Скупштина Шумадија

АНКЕТА: Помоћ запосленима у јавном сектору, ДА или НЕ?

На предлог градоначелника Радомира Николића, градско веће је на седници одржаној 23. децембра, упутило препоруку јавним предузећима и привредним друштвима, чији је оснивач град Крагујевац, да размотре могућност за исплату једнократне новчане помоћи запосленима у износу од 22 620 динара, под условом да се тиме не ремети редовно пословање, односно ликвидност.
Наиме, 10. новембра Градско веће упутило је препоруку о исплати солидарне помоћи у јавно – комуналним предузећима ради ублажавања неповољног материјалног положаја. Имајући у виду да се материјални положај запослених у јавним предузећима и привредним друштвима не разликује од материјалног положаја запослених у јавно – комуналним предузећима, донета је и ова препорука.

Направили смо анкету о томе шта ви мислите о препоруци за исплату једнократне новчане помоћи
Општински одбор ДЈБ је дао своје мишљење

ДЈБ Крагујевац

ДЈБ Крагујевац

3
Оставите коментар

avatar
2500
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
ZokiДЈБ Крагујевац Recent comment authors
најновији најстарији
Zoki
Гост
Zoki

Čisto da se zna. Pomoc su dobili zaposleni u jkp-u a ne zaposleni u gradskoj upravi iako imamo više osnova nego zaposleni u jkp i jp. Nama je plata sa srednjom skolom u gu 23000-24000 dinara u cemu je uracunat topli obrok i regres a pri tom radimo kao konji. Tako da Vas molim da se ogradite saopstenjima da su svi u javnom sektoru dobili pomoc, vec samo zaposleni u jkp-u.