VIDEO Београд Кампања Политика

(ВИДЕО) Подржите листу да “Да ови оду, а да се они не врате” (Стари Град)

На Старом Граду потписе за листу “Да ови оду, а да се они не врате” скупљамо у Николе Спасића 3. Хвала на подршци.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Na ovom plakatu, piše da se priklupljaju potpisi za listu DJB.
    Da li Dveri skupljaju potpise zasebno ili je u pitanju nehotična greška, poštp DJB ne ide samostalno na izbore, a i lista se ne zove “Dosta je Bilo”, nego “Da ovi odu, a da se oni ne vrate”.
    Tu se doduše javlja još jedan problem, jer ako istinski želimo da ovi odu, a da se oni ne vrate, onda sa njima ne možemo da pravimo postizborne koalicije i to u prevodu znači, da Kurta ili Murta i dalje ostaju na vlasti, sve dok mi i dverjani ne skupimo 50%+1 glasova, a to će se desiti nikad, a možda ni tada.

    • Zorane, potpise za zajedničku listu skupljaju i DJB i Dveri, svako u svojim kancelarijama. Postizborne koalicije su moguće ali samo sa onima koji ispunjavaju DJB crvene linije (transparentnost i departizacija). Osim naravno sa SNS sa kim nije moguća nikakva saradnja.

    • Videćemo. Koliko se meni čini, DJB i Dveri stoje dosta dobro. Možda neće moći samostalno da formiraju vlast ali se lako može desiti da baš oni zafale demokratama da nadjačaju napredne. Nekad je dobro biti i taj treći koji je tas na vagi.