Beograd Državna uprava Najava Urbanizam

Beogradski razgovor sa Stevanom Alfirovićem, beogradskim koordinatorom DJB, tema: Beograd na vodi

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Stevane, nemoj zaboraviti da NAPOMENES, da kada dodjete na vlast da cete ove LUKSUZNE stanove dodatno oporezovati, zna se ko ih kupuje: politicari na vlasti, tajkuni, kulaci, kriminalci , folkasi i rijaliti ,,zvezde,,. Ako su na exstra lokaciji i super luksuzni, treba da im se odredi i SUPER porez na luksuz, da pamte kada su usli u dil sa ovom vladom.

    • Dejane,to su razgovori u studiju sa novinarem koji se emituju na youtube kanalu DJB-a.Ukucas na google kljucne reci Stevan Alfirovic youtube i gledas.Dobar je razgovor, pogledaj.
      Sad van ove teme-ocekujem reagovanja na imenovanje Sikimica na celo Agencije za borbu protiv korupcije,kao i reakciju na predvidjene izmene Ustava u oblasti pravosudja kojima je izgleda predvidjeno da se i fakticki ukine sudska vlast u Srbiji.

  • Ovaj razgovor bi trebalo pretočiti u tekst i objaviti i u novinama.To da ćete vratiti studiju o visokim objektima,promeniti generalni urbanistički plan, da ćete raspisati medjunarodni javni konkurs za urbanističko rešenje za savski amfiteatar i početi da rešavate taj problem na pravi način jako je važna tačka vašeg plana za Beograd i treba je više istaći.
    Raskinite taj štetni ugovor i ako treba srušite i te dve kule,pa kolko’ košta da košta,Beograd je vredniji.
    Ježim se kad pomislim kako će izgledati Beograd ako ovi ponovo pobede na ovim izborima.
    Ježim se kad pomislim i kako će izgledati Srbija ako ovi ponovo pobede na ovim izborima