Београд Политика Саопштењe

(ВИДЕО) Доста је било и Двери предали листу за изборе у Београду

Доста је било и Двери предали су данас своју изборну листу за предстојеће београдске изборе под називом “Доста је било и Двери – Да ови оду, а да се они не врате’’.

ДЈБ и Двери прикупили су више од 3.800 потписа подршке грађана.

Листа је предата у 12.58h, у просторијамa Градске изборне комисије.

Листу је предао Војин Биљић, председник Београдског одбора Доста је било, који је овлашћени представник предлагача и први на листи кандидата за одборнике у Скупштини Града Београда.

“Овог тренутка почиње права опозициона борба. Ово је права опозициона листа која носи истинску промену. Досад су се једни те исти смењивали 30 година. Грађани могу да гласају за оно што је сада, за оно што је било некада, или за праву истинску промену”, казао је Биљић након предаје листе.

Представник Двери Срђан Ного рекао је да листа има 110 кандидата за одборнике и да листа кандидује читав тим нових људи који стоје иза политике ”Да ови оду, а да се они не врате”.

”Ми можемо да обећамо грађанима  да нећемо наставити са истом политиком. Град Београд и држава Србија имају један кључни проблем: исте комбинације истих људи који праве шеме ради криминала. Ми ћемо се разрачунати са криминалом и корупцијом. Ја верујем да ће ова листа бити највеће позитивно изненађење на изборима”, оценио је Ного.

Предаји листе су присуствовали кандидати за одборнике, чланови и симпатизери Доста је било и Двери.

Избори су расписани за 4. март 2018. године.

Izborna lista Dosta je bilo i Dveri za objavu

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар