VIDEO Политика

(Видео) Бранислав Михајловић: Сарадња могућа са свима који желе да поправе систем

Председник Доста је било и народни посланик Бранислав Михајловић отворио је јуче у Панчеву “Изложбу одбијених закона”. Новинаре је интересовало који је став новог председништва по питању коалиција и сарадње са другим покретима и странкама.

– Хоћемо да сарађујемо са оним политичким снагама које искрено желе да поправе систем и створе основ за демократски развој друштва који је пропуштен након 5. октобра 2000, рекао је Бранислав Михајловић на отварању “Изложбе одбијених закона” јуче у Панчеву.

Чини је поствака од 26 експоната, односно предлога закона и измена и допуна закона које је поднела посланичка група Доста је било у Народној скупштини. Путујућом изложбом Форум младих ДЈБ обележава двогодишњицу од уласка у Народну скупштину, па ће грађани моћи да виде шта су то представници народа радили корисно за све грађане.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

    • E sad ti je to najvaznije pitanje koje mozes da postavis na ovom sajtu.Nicega drugog ne mozes da se setis,jer te to mnogo zulja,da li je stranka ili pokret.Mnogo ste jadni i providni,vi,botovi