Источна Србија Кампања Политика

Доста је било кренуо да “пали светло” у Мајданпеку

Форум младих Доста је било овог викенда обишао је Мајданпек. Грађани тог града имали су прилике да погледају “Изложбу одбијених закона” и са активистима и члановима ДЈБ разговарају о својим проблемима и потребама у граду. Занимало их је и које смо све предлоге закона поднели у претходне две године, односно од када је ДЈБ у Народној скупштини. Са грађанима о проблемима, разговарао је и председник Доста је било Бранислав Михајловић.

  

         

Дан касније, наши активисти разговарали су са грађанима на оближњем излетишту о проблему загађености у граду као и о решењима тог проблема. Том приликом, поделили смо еколошке цегере како би се смањило загађење животне средине.

Напредњачка власт не престаје да утерује страх и застрашује грађане, а све у циљу победе на предстојећим локалним изборима који су расписани за 2. септембар. Грађани су нам се пожалили да су већ почела узнемиравања од врата до врата од стране СНС активиста, као и притисци на запослене у јавном сектору. Као што знамо, Мајданпек је мали рударски град, па већина породица има бар једног члана који је тамо запослен.

Желимо да охрабримо Мајданпечанке и Мајданпечане да, без обзира на уцене и страх, што је манир ове власти, изађу и гласају за промене. У супротном, Мајданпек ће бити само још један у низу градова који ће ускоро бити потпуно опустошен.

Доста је било позива све грађане Мајданпека коме је доста бахате власти због које млади из тог града не престају да одлазе, да нам се јаве уколико желе да нам пруже подршку, али и да 2. септембра буду контролори на изборним местима, да нам се јаве на број телефона 060 55 84 207 или у канцеларији одбора која се налази код Градског парка у Мајданпеку.

Хајде да заједно упалимо светло у Мајданпеку.