Istočna Srbija Kampanja Politika

Dosta je bilo krenuo da “pali svetlo” u Majdanpeku

Forum mladih Dosta je bilo ovog vikenda obišao je Majdanpek. Građani tog grada imali su prilike da pogledaju “Izložbu odbijenih zakona” i sa aktivistima i članovima DJB razgovaraju o svojim problemima i potrebama u gradu. Zanimalo ih je i koje smo sve predloge zakona podneli u prethodne dve godine, odnosno od kada je DJB u Narodnoj skupštini. Sa građanima o problemima, razgovarao je i predsednik Dosta je bilo Branislav Mihajlović.

  

         

Dan kasnije, naši aktivisti razgovarali su sa građanima na obližnjem izletištu o problemu zagađenosti u gradu kao i o rešenjima tog problema. Tom prilikom, podelili smo ekološke cegere kako bi se smanjilo zagađenje životne sredine.

Naprednjačka vlast ne prestaje da uteruje strah i zastrašuje građane, a sve u cilju pobede na predstojećim lokalnim izborima koji su raspisani za 2. septembar. Građani su nam se požalili da su već počela uznemiravanja od vrata do vrata od strane SNS aktivista, kao i pritisci na zaposlene u javnom sektoru. Kao što znamo, Majdanpek je mali rudarski grad, pa većina porodica ima bar jednog člana koji je tamo zaposlen.

Želimo da ohrabrimo Majdanpečanke i Majdanpečane da, bez obzira na ucene i strah, što je manir ove vlasti, izađu i glasaju za promene. U suprotnom, Majdanpek će biti samo još jedan u nizu gradova koji će uskoro biti potpuno opustošen.

Dosta je bilo poziva sve građane Majdanpeka kome je dosta bahate vlasti zbog koje mladi iz tog grada ne prestaju da odlaze, da nam se jave ukoliko žele da nam pruže podršku, ali i da 2. septembra budu kontrolori na izbornim mestima, da nam se jave na broj telefona 060 55 84 207 ili u kancelariji odbora koja se nalazi kod Gradskog parka u Majdanpeku.

Hajde da zajedno upalimo svetlo u Majdanpeku.

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar