Београд Коментар Реаговање

Грађани Новог Београда остали без струје у најтоплијем делу дана

Општински одбор ДЈБ реаговао је на искључење струје на територији општине Нови Београд и упутио допис ЕПС дистрибуцији и сервисном центру општине Нови Београд.

Према информацијама  „ЕПС дистрибуције“ због планираних радова  на унапређењу електричне мреже без струје су остали потрошачи у

  • Булевару Арсенија Чарнојевића 130-130, 134, 146-154,
  • Зорана Ђинђића 0,
  • Омладинских бригада 20-36

Како нам је речено, планирано време радова је од 8 до 16 сати.

Сматрамо да није хумано остављати грађане горе наведених улица Новог Београда без струје, у периодима великих врућина (кад Републички хидрометеоролошки завод званично најављује температуру 34 степена) и то баш у време када ЕПС обавља радове.

Такође није јасно зашто се у обавештењу наводи адреса Зорана Ђинђића 0 која не постоји евидентирана у Републичком геодетском заводу (кућни број није у складу са Уредбом о Адресном регистру) чиме се доводе у заблуду сви власници непокретности који живе у наведеној улици.

Iskljucenje_struje

 

Зоран Маџаревић

Координатор општинског одбора ДЈБ Нови Београд

 

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Pojam UNAPREDJENJE ELEKTRICNE MREZE je jako interesantan jer se ovde ocigledno radi o kvaru na delu distributivnog podsistema na lokaciji Novog Beograda a problem je sasvim trivijalan u segmentu pribavljanja gradjevinskih dozvola jer se u Gradu Beogradu niko ozbiljno nije bavio godinama ovom temom. Sta ce tek ocekivati BEOGRADJANE na zimu videcemo.