Ауторски текст Пољопривреда Привреда

Припрема се пљачкашка приватизација ПКБ-а

Приватизација ПКБ-а, као и Београд на води, је грабеж за градско грађевинско земљиште. Земљиште ПКБ-а је где се планира развој Новог-Новог Београда са леве стране Дунава. Нико не намерава да ту развија пољопривреду, већ да гради.

Београд на води и сви “арапски” послови су прање наших пара преко арапских инвестиционих фондова. Једини посао за “Арапе” је узимање процента за прање пара. Млађан Динкић, човек који је тражи кипарске паре, који је учествовао у власти током пљачкаших приватизација и који је са својом економском политиком практично уништио Србију, је и данас саветник Владе Републике Србије за све “арапске” послове.

Цела пљачкашка приватизација у Србији се свела на грабеж за градско-грађевинско земљиште, највише у Београду. Нико ко је приватизовао фирме није намеравао да настави произвоњу, већ је само гледао грађевинско земљиште и некретнине. Тако је уништена домаћа индустрија.

Ако председник СНС-а успе у својој намери, ово ће бити највећа пљачкашка приватизација до сада.

Повезани текстови:

Продаја ПКБ: Да нама цркне крава

ПКБ: Пословање, имовина на КиМ и 215 милиона евра који се нигде не виде

Уместо њива, српско-кинески индустријски парк у Борчи

Пљачкашка шема продаје ПКБ-а

Продаја ПКБ-а скројена по мери унапред познатог купца

 

О аутору

Саша Радуловић

У Скупштини се најснажније супротставио партијском запошљавању, борио се против пљачкашких закона, против субвенција страним фирмама у којима наши радници раде за минималац, за враћање неуставно отетих пензија и плата. Поднео је бројне уставне иницијативе и кривичне пријаве против Александра Вучића.

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Pozdrav svima iz sve snage od jednog Zike.
    Da li bi vredelo ponovo pokrenuti kampanju “Ne damo zemlju ispod zita” Kako se ovakva “davanja” ponavljaju, mozda naslov promeniti, ali sa naglaskom da je takvih davanja vec bilo i naravno nabrojati neka. Analiza stetnosti vec izvrsenih davanja.