Источна Србија Саопштењe

Проглашена листа Доста је било – Упалимо светло за изборе у Мајданпеку

Општинска изборна комисија усвојила је данас листу Доста је било – Упалимо светло под бројем седам, за локалне изборе у Мајданпеку који се одржавају 2. септембра.

Носилац листе је храбра, млада Мајданпечанка и професорка енглеског језика Вишња Мартиновић.

Доста је било на ове изборе излази самостално, а имамо и подршку Удружења грађана “Србијански Власи” на челу са Зораном Јанковићем.

Мајданпек је густом мраку. Град који је некад имао 15.000 становника и чији је рудник зарађивао милијарде долара, данас је пуста љуштура у којој је егзистенцијални страх толико густ да се може сећи ножем.

Грађани Мајданпека једва састављају крај с крајем, јер је партократија (систем у којем странке извлаче новац из буџета и убацују га у приватне џепове) из града извукла и појела сав новац који су они годинама зарађивали. Млади беже у иностранство у потрази за перспективом и достојанственим животом.

Упркос већ уобичајеним претњама, уценама и притисцима који су заштитни знак активности СНСа пред сваке изборе, ДЈБ је окупио тим неустрашивих и непоткупљивих људи, спремних да се супротставе деструктивној машинерији владајуће коалиције.

Пред бираче у Мајданпеку ДЈБ излази с јасним планом храброг хватања у коштац с локалним проблемима, представљајући ретку опозициону опцију која је одолела партократским искушењима у последње четири године.

Позивамо Мајданпечане да се супротставе мраку који СНС систематски шири у атмосфери страха и да 2. септембра упале светло у Мајданпеку.

Само храбро. Доста је било.

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар