VIDEO Politika Skupština

(Video) Branka Stamenković: Poslanici SNS znaju da građani ne glasaju za njih, već za hleb i paštetu

Predstavnici Srpske napredne stranke u Narodnoj skupštini ne samo da se ponašaju bahato, već vrlo često vređaju građane Republike Srbije i njihove predstavnike u skupštini. A onda, kada im skrenete pažnju da građani nisu glasali za njih, već za paštetu, hleb i toalet papir kojima u predizbornoj kampanji kupuju glasove, dobijete kaznu.

– Umesto da se ugroženim građanima pomaže putem socijalnih institucija, oni izvlače pare iz budžeta i usmeravaju ih u SNS. Zato je “pašteta” zabranjena reč u Narodnoj Skupštini i vuče novčanu kaznu za onog ko se usudi da je izgovori, rekla je zamenica predsednika DJB i narodna poslanica Branka Stamenković.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

    • Ajde onda sledeći put naznačite kada je nešto staro u pitanju jer ste me zbunili, pomislio sam da je ovo nešto novo i da se sve odigralo isto kao i prošli put. Stavite u naslovu “podsećanje” ili nešto slično uradite, da nas ne zbunjujete. Inače pozdravljam ideju konstantnog podsećanja ovog zaboravnog naroda na sva dešavanja od momenta ulaska DJB u politički život.

    • Nije bitno dal’ je iz arhive ili nije iz arhive,ovi ce opet glasati za hleb i pastetu,za par hiljada dinara povecanje penzijice pred izbore,za kratkorocno zamazivanje ociju,tj.opet ce se prodati za hiljadarku.Vi se prvo morate izboriti za koliko toliko podnosljive izborne uslove,inace niko od opozicije nema sta da trazi na izborima