Београд Реаговање

ПАЖЊА! Ако паднете, ми нисмо криви – упозорили смо вас на времe

Из извештаја о степену планираних и реализованих активности из програма пословања ЈКП “Градске пијаце” за период од 01.01.2018. до 31.03.2018. године оствариле су нето добит у износу од 16.650.953,15 динара. И поред тог новца, нису у стању да поправе пар степеника већ грађане на време, правовремено обавештавају о могућности пада на степеницама Градских пијаца у ТЦ Стари Меркатор.

Да ли се тиме Градске пијаце ограђују од плаћања надокнаде грађанима уколико падну на степеницама или се ради о гесту правовременог обавештавања?

Извештај о степену планираних и реализованих активности из програма пословања ЈКП “Градске пијаце” за период од 01.01.2018. до 31.03.2018. године је видљив на линку овде.

Извештај показује да није предвиђена поправка степеница из чега се може закључити да наводе добит како би себе представили као успешно предузеће, а не улажу зарађена средства у неопходне ствари, као што је поправка степеница преко којих грађани одлазе у куповину на пијацу и посећују кафиће.

Важно је исто тако навести да сви кафићи чије терасе се налазе око пијаце ТЦ Стари Меркатор плаћају таксу ЈКП Градске пијаце у износу од 21.000,00 динара месечно, а тим истим кафићима грађани прилазе преко степеница на којима се могу повредити или не дај Боже чак и изгубити живот.

Доста је било Нови Београд

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар