Политика Саопштењe

Бранка Стаменковић стигла на заседање Савета Европе, СНС осрамотио Србију

Након што је председница делегације Народне Скупштине Републике Србије у Савету Европе, чланица СНС-а Александра Томић покушала да спречи Бранку Стаменковић да дође на заседање Савета Европе у Стразбур тако што скупштинским службама није дала да Бранку обавесте о заседању, да јој купе карту и резервишу хотел, Бранка је, након протеста упућеног генералном секретару Савета Европе и уз помоћ пријатеља ДЈБ из редова посланика противника ЕУ у Савету Европе, стигла у Стразбур, експресно је акредитована и данас учествује у заседању.

Савет Европе није ЕУ, а није није ни СНС-ова партијска испостава. Парламентарна скупштина Савета Европе састављена је од народних посланика свих европских земаља. Делегација Народне скупштине Србије у парламенту Савета Европе има седам представника: три посланика из редова СНС-а, једног из СВМ-а, једног из СРС, једног из СПС-а и једног из ДЈБ-а. Другим речима, ДЈБ је једини представник српске опозиције у Савету Европе.

СНС на све начине, незаконите и крајње неморалне, покушава да угуши глас опозиције не само у Србији, већ и у свету. Овај пут им то није успело. СНС је овим својим неуспелим покушајем пре свега осрамотио Србију.

Бранка Стаменковић ће на заседању Савета Европе говорити о погубној политици ЕУ која подржава аутократе на Балкану, о колонијалној политици Немачке на Балкану, и о потупној разградњи демократије у Србији. Говориће и о потпуном медијском мраку, корупцији у врху власти, спрези власти са криминалом, партократији која је све три гране власти подвела под своју партијску власт, манипулацијма са бирачким списковима и изборним крађама, о застрашивању грађана, и о поруци коју Немачка у капуту ЕУ шаље нашим грађанима да “Србија иде у добром правцу”.

Посланица СНС-а Александра Томић, која је покушала да спречи Бранку Стаменковић, је доктор економских наука, председница Одбора за Финансије и контролу буџета Републике Србије, а  позната је по говору у скупштини у коме је експозе Александра Вучића назвала “научним радом који ће економисти проучавати”.

 

 

Повезани текстови:

ДЈБ уложио протест Савету Европе на поступање Александра Томић 

СНС самовољно искључио ДЈБ из Савета Европе

Доста је било

Доста је било

8
Оставите коментар

avatar
2500
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Cecajedan Zikasvetozarno nameSuri Recent comment authors
најновији најстарији
Parisenžermen
Гост
Parisenžermen

„Посланица СНС-а Александра Томић, која је покушала да спречи Бранку Стаменковић, је доктор економских наука, председница Одбора за Финансије и контролу буџета Републике Србије, а позната је по говору у скупштини у коме је експозе Александра Вучића назвала “научним радом који ће економисти проучавати”.“

Ja mislim da je rekla i nešto u fazonu da taj ekspoze treba da postane deo obavezne školske lektire ili tako nekako 🙂 Nadmašila i mučenog Atlagića.

Bogdan Jovanov
Гост
Bogdan Jovanov

Branka Stamenković, na bilo kojoj izbornoj listi se budeš kandidovala dobićeš moj glas.

Suri
Гост
Suri

Bravo, CESTITKE OD SRCA. DO POBEDE.

no name
Гост
no name

Bravo Branka! Svaka vlast mora imati zdravu opoziciju!

no name
Гост
no name

Cestitam Branka! Svaka vlast mora imati zrdavu opoziciju!

svetozar
Гост
svetozar

udri bagru brankice…

jedan Zika
Гост
jedan Zika

Pozdrav svima iz sve snage od jednog Zike.
Dok se Branke ne vrati, ako ima koga nek odgovori, ako nema. nema veze.
– Koliko dana ce biti Branka u Strazburu, tj koliko sati traje Zasedanje?
– Da li ce se „izboriti“ za izlaganje?
– Da li cemo moci videti to izlaganje ako se za njega izbori?
– I da zna Branka, ako se izbori za izlaganje, i „ne snadje se“ i samo 10 posto od gore navedenog pomene dovoljno je. Neka se ne brine.

Ceca
Гост
Ceca

Ova zena ce promeniti srbiju ,zapamtite ove reci !