Najava

Minut ćutanja za pokojnu demokratiju u Srbiji ispred Francuske ambasade u 17.45 sati

Više zvaničnika EU je prethodne sedmice uvredilo i ponzilo građane Srbije, pružajući punu podršku Vučiću i svemu što radi u Srbiji, poručujući građanima Srbije da „Srbija ide u dobrom pravcu“. Time su pljunuli u lice građanima Srbije koji u preko 50 gradova zahtevaju slobodne medije i fer i poštene izbore, tražeći od građana Srbije da odustanu od protesta, da odustanu od sebe i borbe za odbranu svoje demokratije.

Prosto je neshvatljiva doslednost kojom države članice EU nisu samo propustile da zaštite demokratiju u Srbiji, već su umesto toga promovisale autokratski režim koji je demokratiju ukinuo. Nijedna država članica EU u sopstvenoj zemlji nikad ne bi dozvolila bilo šta od onoga što smatra – dobrim pravcem za Srbiju.

Okupimo se u subotu 2. marta u 17:45 minuta ispred ambasade Republike Francuske, kolevke moderne demokratije u Evropi, da odamo počast i održimo minut ćutanja za palu demokratiju i evropske vrednosti zarad licemernih interesa vladajuće birokratije u Francuskoj i celoj EU, i njihovih bankarskih, globalističkih sponzora uperenih protiv suverenih država Evrope i njihovih demokratija.

Dosta je bilo

Dosta je bilo

5
Ostavite komentar

avatar
2500
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Dosta je biloBetelgeusecvikoVuk Recent comment authors
najnoviji najstariji
Vuk
Gost
Vuk

Dajte neke slike i snimke, da vidimo kako je bilo.
Koliko se ljudi skupilo, da li je ambasadi predata neka protestna poruka i slično?

cviko
Gost
cviko

Ovo administrator nikako neće objaviti.
U EU je demokratija odavno pokojna.
/
Administrator vašeg sajta je Facebook kočničar koji je
dobio zadatak da sa što više zakašnjenja objavljuje komentare,
da bi se isti OBESMISLILI, JER starije tekstove niko ne čita.
/
Isto se to radi i na FB,
KOČE KRITIKU EU i nogama i rukama.
/
O EU se sme samo pozitivni pisati, NEGATIVNO NE.

Betelgeuse
Gost
Betelgeuse

Da li vam je jasno kako se Srbija tretira u EU? Znate li da samo nekoliko zemalja u Evropi nisu okarakterisane kao zapadne? To su: Srbija, BiH, S. Makedonija, Albanija. Zemlje kao Bugarska, Rumunija, Hrvatska…su zapadne. Zašto je to važno?
Deo migranta iz EU se treba prebaciti u nezapadne zemlje (to su bile otvorene debate na danskom radiju 24/7), i sigurne zemlje koje su blizu konfliktnih područja. Srbija je baš zgodna za takav transfer, ima mesta za najmanje milion migranata sa bliskog istoka. EU će veoma rado platiti po migrantu, računa se oko 6.000 evra, dakle za milion oko 6 milijardi evra. Znajući stepen pohlepe i nepostojanje najosnovnijeg patriotskog osećaja, nije teško zaključiti da bi ovakve vlasti to oberučke prihvatile. Za EU je to sitniš koji rešava ogromne probleme, jer se zbog ogromnih kulturoloških razlika, migranti ne mogu integrisati. U Srbiji ne postoji strategija ni za koju oblast, već se vlasti služe devizom – uzmi sve što možeš, najbrtže što možeš. Osećaj za vlastiti narod ne postoji, postoji samo lična korist. Uz poslovičnu snishodljivost srpskih vlasti, dodavanje materijalnog faktora predstavlja dobitnu kombinaciju. Dobitnu za sve, osim za Srbiju.
Za pristalice EU i one koji se nadaju da će Srbija ikad ući u taj klub: mislite li da ako se ovaj scenario ostvari (budite sigurni da hoće ako ne budete branili nacionalne interese), da će EU ikad primiti Srbiju u svoj klub? Sa Srbijom bi (OPET) primila sve migrante kojih se rešila, pa logički to nije opcija.