Војводина Политика Саопштењe

ДЈБ потписао споразум о сарадњи са Мађарским покретом


Покрајински одбор ДЈБ и Мађарски покрет потписали су данас у канцеларијама ДЈБ у Новом Саду „Споразум о сарадњи“. Споразуму се прикључио и локални Војвођански покрет из Темерина. Овим окупљањем политичких организација које до сада нису биле део власти у Покрајини и нису злоупотребљавале моћ и контролу над њеним ресурсима, грађанима је коначно понуђена и трећа политичка опција.

ДЈБ са новим политичким сарадницима у Покрајини креће у политичку борбу за успостављање новог система вредности: укидање партократије и „буразерских уговора“ који деценијама пустоше нашу државу, против партијског запошљавања, за владавину права, поштовање Устава, закона, за децентрализацију и јачање изворних пореских приходе општина, као и увођење транспарентности трошења јавног новца и доношења политичких одлука.

Доста је било

Доста је било

8
Оставите коментар

avatar
2500
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
TanjaMilanMilančeVasaGoran j. Recent comment authors
најновији најстарији
Tanja
Гост
Tanja

Bravo,Djb! Idemo!
Jel pozivate na protest 13.4.?

Vasa
Гост
Vasa

Nipošto, svi ostajemo kući i čekamo da Vučić sam padne.
Posle sačekamo da padnu i ovi što se bune i onda mi dolazimo…
Stotinak godina gore dole, ko da se cima za sitnice.
Ja bih išao ali mi ne da žena, tako da ništa od protesta.

Milan
Гост
Milan

Odgovor ćete dobiti 14-og, oko podne, gospođo.
Pozdrav i velikom cenzoru Saši, meni je dovoljno što ćeš ti pročitati moje komentare, ne moraš ni ubuduće da ih objavljuješ, da ne kvarimo ovu botovsku „hvalite me usta moja“, idilu.
Kad samo pomislim da sam ti dva puta dao glas.
Treći put me nećeš preveslati žednog preko vode…

Tanja
Гост
Tanja

Niko ovde ne cenzurise, samo malo kasnije objavljuju komentare. Mora da se odabere strana. Djb ne treba samo da pozove clanove i simpatizere da dodju na protest u subotu u 15h, nego treba i da govori na protestu

Dragana
Гост
Dragana

Odlicno, DJB treba dosledno da sledi svoju pre svega, unutrasnju politiku i pozdravljam savez sa predstavnicima jedne vredne i odgovorne nacije, a u Vojvodini i nasim komsijama, kolegama i prijateljima. Ipak, ova borba ne treba da bude samo politicka vec i drustvena: za mnogo stvari, medju kojima su mito, korupcija, burazerska ekonomija i partokratija kriv je i mentalitet u kome su ovakve pojave svacene kao normalne i prirodne.

Пеђа Пледица
Гост
Пеђа Пледица

Нека је са срећом!
Надам се да је то само почетак укрупњавања око ДЈБ и да ће се слична синергија дешавати и у остатку Србије.

Milanče
Гост
Milanče

Već sada sigurno prelazimo cenzus, a sa još nekom strankom ili pokretom slične snage, možda budemo i najjača poslanička grupa u skupštini, nakon fer i poštenih izbora, koje će nam Vučić drage volje omogućiti.
Sreća nam uopšte nije potrebna, mi moramo da se uzdamo u našu pamet, poštenje, hrabrost, čestitost, marljivost, lepotu i hrabrost.
Pošto svega toga imamo u izobilju, pobeda je tu, takoreći na dohvat ruke, samo da se ubere.
Kad sinergija krene, to je kao lavina, neće je zaustaviti niko, čak ni Angela Merkel i ostali neprjatelji Srbije i srpskog naroda.
DJB na čelu sa Sašom je nepobediv.
Živeli!

Goran j.
Гост
Goran j.

Jedino su politički predstavnici nacionalnih manjina slobodni da pridju kome hoce jer im vlast ne moze nista…Svi ostali su prepušteni na milost i nemilost ove stetocinske vlasti…