Ауторски текст Спољна политика

Зашто ДЈБ толико прича о банкарском глобализму

ДЈБ је у фокусу своје политике имао борбу против домаће партократије и партијског паразитског система који убија Србију. То је и даље основ политике ДЈБ: направити од Србије уређено друштво у коме се лепо и радо живи.

Мислили смо погрешно да је проблем унутрашњи и да се сами морамо изборити у сопственом дворишту.

А онда нам је постало кристално јасно да домаћа партократија има спонзора који контролише све политичке “елите” Балкана.

Када нам је постало кристално јасно да глобалисти и ЕУ, пре свих Берлин, не само подржавају већ и директно контролишу партократију у Србији, садашњу и бившу, да подржавају крађу избора, медијиски мрак, растурање владавине права, у замену за колонијалну послушност, тада нам се и фокус променио.

Борба против партократије за уређено друштво је био и остаће основ политике ДЈБ. Томе смо додали и борбу против банкарског глобализма и колонизације Балкана. Једно, на жалост, не може без другог.


Ево шта неће ДЈБ

ДЈБ не жели да решава проблеме света и светске проблеме глобализма. Ми желимо да уредимо Србију и интересује нас добар живот у нашем региону, на Балкану. На жалост, пустили бисмо ми банке и глобалисте, али неће они нас. Зато морамо њима да се бавимо, јер се они активно баве нама.

Слобода нема алтернативу. За нас Србија нема алтернативу. Ми смо грађани Србије којима се патриотизам подразумева.

Саша Радуловић

председник Програмског савета ДЈБ и народни посланик

Прочитајте још и:

Брегзит – У чему је сукоб између Британије и немачке ЕУ

Саша Радуловић за НИН: Решење за КиМ однос Данске и Фарских острва

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар