Саопштењe Странка ДЈБ

Саша Радуловић поново на челу ДЈБ

Данас је ДЈБ на Скупштини у Сава центру изабрао ново руководство. На чело ДЈБ вратио се Саша Радуловић као председник покрета. За његову заменицу изабрана је Бранка Стаменковић, а за потпредседнике Војин Биљић, Хана Адровић и Александар Бујић.

Скупштину је отворила актуелна председница Бранка Стаменковић која је истакла да је свој мандат провела радећи на стабилизацији странке и убеђивањеу Саше Радуловића да се врати на њено чело. Свидело се то нама или не, све странке у Србији су лидерске и бирачи се идентификују са јаким лидерима. ДЈБ је срећан што има једног таквог лидера.

У свом обраћању након избора за председника ДЈБ, Саша Радуловић је рекао да реч НЕОДГОВОРНОСТ најбоље описује сваку власт у Србији у последњних 30 година, јер је за то време читава држава опљачкана, а испада да за то нико није крив јер свака нова власт штити ону претходну и наставља да ради исто.

Радуловић је такође истакао да је Србија данас у изузетно озбиљној ситуацији, да смо постали колонија и да нам прети нестанак. Квалификована радна снага нам одлази у Немачку, а неквалификована мота каблове у немачким компанијама којима неодговорна власт плаћа субвенције од 10.000 евра по радном месту. Истакао је да је Вучић потврдио крајем прошле године да је план владе да нашу децу која напуштају земљу замени са мигрантима и да очекује да ће се већ 2030. године број наше деце која напушта земљу изједначити са бројем миграната који долазе у Србију.

Осврћући се на шестогодишње политичко завештање ДЈБ, Радуловић је рекао: “ДЈБ је решење. ДЈБ је трећа опција. Ми смо underground, они чију снагу увек потцењују. Ми смо бунтовници с разлогом. Ми смо анти-естаблишмент. ДЈБ у политику у Србији доноси ОДГОВОРНОСТ. Искуство нас је научило да не верујемо ни бившој ни садашњој власти. Ми смо грађани којима се патриотизам подразумева. Космополите које највише воле своју земљу. Људи који живе од свог рада и боре се против свих паразита који живе на грбачи других. ДЈБ је државотворна суверенистичка опција. Нисмо ни лево ни десно. Ми смо већина.”

Након избора новог руководства, ДЈБ наставља своју беспоштедну и бескомпромисну борбу за Србију у којој се лепо и радо живи.

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Poruka za g-na Sasu Radulovica:
    Da li ste zainteresovani da me zastupate u zalbi za ponistaj privatizacije ad”niskogradnja”pirot.
    Ps:sudski vestak iz Beograda Vukasin Spasic u svom izvestaju dostavio nalaz da je sve ispravno i negirao navode agencije za razloge raskida.
    Pozz.