Saopštenje

Sednica Glavnog odbora DJB o izborima u subotu, 7. marta

Sednica Glavnog odbora DJB održaće se u subotu, 7. marta. Sednici Glavnog odbora će prisustvovati i predsednici, koordinatori i poverenici iz 93 lokalna odbora i povereništava DJB iz cele Srbije.

Glavna tema sednice je priprema za aktivno učešće DJB na raspisanim izborima na svim nivoima: razmatranje odluke o bojkotu raspisanih republičkih i pokrajinskih izbora, razmatranje odluke o bojkotu lokalnih izbora, kontrola izbornog procesa na svim nivoima i predizborna kampanja.

Dosta je bilo

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

    • Nemojte da idete. Videćete da i tamo u Beču na primer nema tako veselog života i da ćete se stalni vraćati ovde da se emotivno napunite.
      Pohvala za sajt sto posle mnogo vremena opet puštaju komentare citalaca.

  • Posto su pored penzionera i poljoprivrednici najveci stradalnici ovog rezima, predlazem da se naprave leci-flajeri na kojim ce biti objasnjeno koliki su oni zapravo stradalnici Vucicevog rezima; Naime svako prosecno poljoprivredno gazdinstvo koje poseduje 10 h zemlje je za ovih 8 g. ,,krace,, za jedan traktor, subvencije 2012 g. 14000 po h a 2014 po preuzimanju vlasti samo 4000 din. tako da svake godine oni su samo po ovom osnovu kraci za 100.000 dinara puta 8 godina vladavine AV toiznosi 800.000 dinara, o ceni goriva da ne pricamo jer je 2011 bilo 95 din a dana 162 din, o ceni poljo. prozivoda 2011 cena kukuruza 26 dinara dnas 16, psenice 28 din nanas 19, itd. Dozvolili su da tajkuni otkupljivaci diktiraju cene poljo proizvoda na stetu paora. Letke deliti po selima svakom polj. gazdinstvu. Subvencije su davane tajkunima i kulacima za kupovinu mehanizacije bespovratno, razradite temu pa medju seljaka.

  • Kao sto ste nekada dobili veliku broj pristalica borbom protiv opljackanih penzionera /dati su i formulari za podnosenje prigovora-tuzbe/ tako sada se obratite najvecim gubitnicima ovog rezima paorima, a da stvar bude ironicna na celo liste su stavili ovog najpljuvanijeg ministra. Morate iskoristiti migrantsku krizu, uskoro u Srbiju dolazi na stotine hiljada migranata, ljudi se plase za bezbednost i svoja imanja a on im nudi smestaj i kupovinu kuca u praznim selima, a takodje treba iskoristiti i ovo zdravstveno stanje u svetu SVI SU ZABRINUTI, otazuju se priredbe, zatvaraju granice, a ovaj ih salje u soping u italiju i nudi rakiju kao lek /umobolno/. O aferama krusik, jovanica, index, doktorati i sl. ne treba ni govoriti-ISKORISTITE TO za vasu dobrobit.