Саопштењe

ДЈБ: Потребан нам је Трећи српски устанак, али не на улици

– Србији је потребан Трећи српски устанак, али не на улици, већ у главама наших грађана. Морамо да схватимо да смо колонизована земља, да се Србијом влада из центра Европске уније, тачније Берлина, Брисела и Франкфурта, где се налази Европска централна банка. Морамо се пробудити јер смо тренутно, захваљујући овој власти, на потпуно погрешној геополитичкој страни, рекао је Радуловић.

С једне стране је глобализам, коме су узор земље у којима људска права не постоје, попут Кине у којој се грађани снимају, чипују, прате и потпуно контролишу. Власт у Србији искористила је епидемију вируса и потпуно укинула сва људска права, здраву нацију затворила у куће, а није успела да заштити оне које вирус заиста може да убије, старе и болесне. Дозволили су да им вирус уђе у старачке домове широм Европе.

– Последица глобалне рецесије коју су изазвале власти у свету јер су здраве грађане затварале у кућни притвор, тек ће бити видљива. У Србији, негде око 200 хиљада људи већ је остало без посла и то не регуларно запослени, него они који су имали уговор, хонорарно запослени и слично. Последице већ осећате на вашим личним буџетима, сви предузетници у Србији такође, власници кафана, пољопривредници, власници газдинстава, осећају и сви предузетници који су морали да плаћају све обавезе. Последица лудачких мера власти биће тек видљиве најесен, рекао је председник ДЈБ Саша Радуловић.

У редовном обраћању нацији из Народне скупштине, Саша Радуловић је говорио и о предстојећим изборима напоменувши да ДЈБ зна за игру садашње и бивше власти.

– СЗС се полако цепа, прво су Стаматовић, Зеленовић, Пауновић одлучили да иду на изборе, тобоже, треба сачувати те грдове као да су други градови у Србији мање битни, а послењи ударац бојкоту је излазак Сергеја и ПСГ, на наговор Ђиласа, на изборе. На листама које прави ПСГ наћи ће се људи из ДС-а. Прерасподела опозиционе сцене је у току у циљу гушења праве опозиције, да би се у Скупштини нашла само бивша и садашња власт. Ми нећемо насести. Бојкот јесте обесмишљен јер не може да смањи излазност јер не бојкотује цела опозиција, рекао је Радуловић.

– ДЈБ су суверенисти. Ми верујемо у владавину права, у Устав који штити грађане. Противник су нам глобалисти, они који од Србије желе да направе орвеловско друштво. Србији је потребан Трећи српски устанак али не оружјем, већ устанак у главама људи. Да схватимо да смо по вољи искључиво ове власти на погрешној геополитичкој страни и ризикујемо да се тамо нађемо први пут у историји Србије, рекао је Радуловић током данашљег обраћања нацији у Дому Народне скупштине.

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Радуловић, свака му је Његошева. Али, Саша мора знати да је Србија од 45-те на страни глобалиста, комунизам је глобалистичким покрет, да је прошло седам и по деценија испирања мозга људима, да је критична маса “на једну воду” тј. да не уме, не жели саслушати друго мишљење. ЕУ је континуитет СССР- а у велурним рукавицама. Зар она нема комесаре? Победом Трампа глобалисти су постали нервозни и право лице показују у Кини, електронски логор за људе. Америка, она фармерска, поштена, је ухватила последњи воз. Две деценије један део српске интелигенције упорно туче на друштвеним мрежама једно те исто: ” Косово је пупак света, када се разреши иде драма човечанства. Глобалисти су Америку, нашег савезника у два светска рата наговорили да стане уз Немачку и Ватикан, бомбардује Србе….Ово је почетак њеног краја…спаса јој нема, сва ће се распасти. Какав интерес су имали да развале Србима колевку? Ни Турци нису дали Арбанасима да уништавају Светиње, неће им издобрити, империје све краће трају….вапај и подигните руке монаха ка небу…није све што очима видимо. Само наивни мисле да Америка нема службе и за духовне осцилације . У свету се ломе копља, добро је да имамо један чисто суверенистички покрет какав је ДЈБ.