Саопштењe

ДЈБ: Вучић може да одложи изборе само уз ново ванредно стање и ново иживљавање над грађанима

– Вучић не може да одложи изборе, долази нам тешка јесен када ће се последице затварања здравог народа у куће осетити, долази велика рецесија и њему се жури да што пре заврши са изборима. Да би одложио изборе, морао би да уведе ново ванредно стање, то значи и нови полицијски час и ново затварање у куће, ново иживљавање. Домаћа привреда нам се потпуно распада, изјавио је народни посланик и председник ДЈБ Саша Радуловић током данашњег обраћања нацији из Народне скупштине.

Он је напоменуо да је последица затварања здравог народа у куће потпуно уништавање домаће привреде, домаћих предузетника, малих породичних фирми, пољопривредних газдинстава и да у оваквим кризама профитирају банке и корпорације.

– Власт мисли само како да спасе изборе, њих не занимају домаћи предузетници, од чега ће они да плаћају доспеле обавезе, од чега ће давати радницима плате.Питање за гласаче СНС-а, какву Србију видите за 20 година? Док читате или пратите медије попут Пинка и Информера, мислите да председник СНС-а штити ваше државне интересе. А истина је да постајемо колонија јефтине радне снаге, да ће нам у наредних двадесет година милион наше деце побећи у иностранство, а да власт негативан природни прираштај планира да реши насељавањем миграната. Мигранти су жртве као и ми, али проблем са мигрантском кризом се не решава тако. За константно исељавање људи из Србије, крива је и садашња и бивша власт. Србија нестаје пред нашим очима, рекао је Радуловић.

Саша Радуловић је рекао и да уколико се нешто не промени, уколико наставе и убудуће да Србију воде глобалисти, ЕУ послушници за које “Србија иде у добром правцу”, нестаћемо.

– У свету су тренутно велике геополитичке промене, рат глобалиста који хоће орвеловско друштво контроле попут друштва у Кини, док суверенисти који јачају у свету желе да поврате суспендована људска права, демократију и суверенитет за доношење одлука. На нама је да одаберемо страну. Ваља нам се пробудити, али не тако што ћемо извести уличну револуцију, то је могуће само ако се умеша страни фактор, изведе навијаче на улицу, а видели смо да револуције код нас не доносе промене, већ само изневерена очекивања. Потребна нам је промена у главама људи.

Радуловић је напоменуо и да су сви медији у Србији пропагандна гласила са одређеним агендама и да велике разлике нема јер свима је мото “Србија иде у добром правцу, ЕУ нема алтернативу”.

– Медији су нам константно промовисали нове месије, носиоце промена, а до тих промена није дошло никада. Зато што смо прихватили то што нам пласирају медији као истину, а уствари нема истине, само манипулација. Трећи српски устанак треба да се деси у главама, да људи схвате да смо пијун у великој игри, контролишу нас споља и претварају нас у колонију јефтине радне снаге, имају “домаћу елиту” која их слуша и беспоговорно сарађује како би нас сви убедили да нам нема спаса без ЕУ.

– Србија може сама, без милостиње. Богата је земља, не треба нам помоћ ни милостиња, у стању смо да сами уредимо сопствену земљу у интересу грађана. Из Србије се сваке године извуче 4 милијарде евра. Србија је пребогата земља, само се троши на корупцију и партократију. Морамо да постанемо господари сопствене судбине, да се откачимо од медија који врше пропаганду, а не информишу, и почнемо да мислимо својом главом. Србија мора да има систем, институције, а не да један човек одлучује за све, како год да се тај човек зове, Александар Вучић или Саша Радуловић. Свима пуна уста људских права, а ништа се не мења деценијама. Решење је суверенизам. ДЈБ, ми смо суверенисти, рекао је Радуловић.

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар