Најава

Отворени разговор ДЈБ са Сашом и Бранком ВЕЧЕРАС

Пратите вечерас Отворени разговор ДЈБ и поставите питање народним посланицима Саши Радуловићу и Бранки Стаменковић. Емисију можете пратити на Јутјубу, Фејсбук каналима ДЈБ, Саша Радуловић, Бранка Стаменковић.

Питања постављајте у коментарима преноса од 20 часова.

Доста је било

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • Кратко речено, заговарате комунизам у образовним и медицинским услугама. Од тога морате да одустанете. То је повратак у ружну прошлост и ништа добро неће донети.

  • Не, то је само основно људско право, а интересантно је како левичари којима су пуна уста људских права, право на бесплатно лечење повезују са комунизмом и да само богати људи имају право на лечење. Бесплатне уџбенике имају деца у Америци, Русији, па и у Боцвани. Комунизам?

 • Branka, Vaša (i Sašina) ideja da škole treba nekako da anuliraju razlike između roditelja koji su spremni da rade sa svojom decom i onih koji nisu, roditelja koji žele da plate za bolje obrazovanje svoje dece i onih koji to neće je posledica vaše miopije (suženog vidnog polja) – vi vidite samo razlike u šansama koje postoje između dece, ali ne i to da su te razlike posledica slobode roditelja da podižu svoje dete kako oni to žele. Ako se zaklinjete da ste borci za slobodu, ovakve stvari ne bi trebalo da govorite. I dobronamerni intervencionizam je otimanje slobode, opravdan kad je akutno pitanje života i smrti, ali potpuno neprihvatljiv u sferi obrazovnih usluga.

  • Разлике нису последица слободе или избора, већ немаштине. Сваки родитељ би волео свом детету да купи уџбенике, да му обезбеди квалитетан оброк у школи или било какав оброк, да га пошаље на екскурзију, а то што није у могућности да му омогући, последица је беде, а не слободе и избора. Не у овој земљи.

 • Moj glas sigurno imate ako budu izbori.

  Samo da napomenem gosp. Raduloviću da su dampnške cene smanjene cene koje nemaju konukurenciju, a proizvođači tih proizovda su naravno inostrane firme a razliku do pune cene dobijaju od države. To znači da nemaju gubitak, dobijaju realnu cenu, šire tržište i zatvarju domaću proizvodnju. Fenomenalno za njih.

  Pitanje: Monsanto, seme, herbicidi, dalje Harp ima puno toga.

  Od oduzimanje imovine, povraćaj novca koje je opljačkano od 2000-te, naplata štete od bombardovanja i nanete štete biće dovoljno za pokretanje privrede.

  Zdrave hrana, zdrava voda je izlaz na bilo koje svetsko tržište.

  Nisam bot, ili neko ko priča radi nečega.

  Janko

 • Фантастичо дружење.. и емисија на високом нивоу са многобројним и одговорним размишљаљем и одговорима ! Гђа Бранка је шампион .. бисер је , да је ето извучен неки Вилиам Бил Клинтон из Аркансас .. могла је додати још уверљивије … ма молим вас тамо неки Литле Рок 😂 😂
  Не слажем се са БС око школства 100 % , али се сигурно слажемо бар 90% ( али сваки поен добија за опис ситуацције ШТА треба да буде породилиште !! ), где се разилазимо око школе ..? .. БС ,бар сам ја тако разумео, предлаже неку врсту помоћи током целог школовања ( а не само до 10-13 год старости ) Бранка … са 10 г ја сам одлазио на трафику да купим комшији кутију цигарета ( и добијао бакшиш ) ..трчао у ” дућан” за квасац или кило шећера .. и добијао бакшиш.. носио млеко .. истоварао угаљ и дрва и уносио у подрум .. и тд и тд .. и тих 2 и 5 и 7 динара .. били су велики као КУЋА .. тако се ковао карактер .. кристалисале вредности .. није се спавало до 13 Ч .. хватало се руком за жицу огољену од 220 волта и дрма вас а Ви не смете да је испустите .. голом шаком се хватало за оштрицу ножа .. и за црвено усијано гвожђе које ниси смео да испустиш из руке !! А реч је значила нешто !! Хвала Вам на пажњи и само напред !!