Najava

Saša Radulović i predsedništvo DJB i danas sa građanima Beograda

Dođite da se upoznamo i družimo, a ujedno nam i pružite podršku na predstojećim izborima. Potpišite za DJB na ovim lokacijama širom Srbije.

Dosta je bilo

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Fokusirajte se u kampanji na ekonomiju i pravosudje. Ljudi vape za pravdom, otimanje od gradjana, gomilanje bogatstva od strane vlasti a narod siromasan, narod vapi za pravdom. Sve sto je oteto treba i mora biti varaceno narodu, ODGOVORNI moraju pred lice pravde. Slusam ljude koji su nezadovoljni ekonomskom situacijom, siromastvom a na drugoj strani se nepostuju zakoni, otima od naroda. Pobedice onaj koji ponudi narodu PRAVDU, a verujem da ce corona biti na prvom mestu prilikom obracanja, ali narodu je dosta slusanja o virusu. Pricajte kako cete hapsiti kriminalce, oni koji su krsili zakone i ustav, kako cete vratiti narodu ono sto su mu oduzeli od materijalnog do dostojanstva, kako cete stavljati RESETKE na sajnu, zbog manjka prostora u zatvorima.

  • Sale, svaka cast, to je to. Ne postoji problem koji ne moze da se resi, ako se oslobodimo i pocnemo da se drzimo Ustava. Ja se potpuno slazem sa vama i u toku sam, a predloge vasih resenja podrzavam u potpunosti i to se tako radi. Problem su ovi i bivsi sa agendom eu nema altetnativu. Biraci sns jos uvek to ne kapiraju. Neki su agresivni a to je posledica ponasanja vrha sns. Tesko im je prici.