Саопштењe

Посланици ДЈБ туже РТС због спречавања грађана да приме информације и дискриминације ДЈБ

Народни посланици Покрета Доста је било Саша Радуловић, Бранка Стаменковић и Војин Биљић су у уме Покрета Доста је било поднели тужбу Вишем суду у Београду, којом су од суда тражили да утврди дискриминацију Покрета Доста је било у односу на друге политичке субјекте, као и да пресуду о свом трошку објави у Службеном гласнику те да исплати накнаду штете у висини од 500.000 динара.

Разлог за ову тужбу је континуирано одбијање РТС да јавност извештава о активностима ДЈБ, које је очигледно последица дискрминације по основу политичке припадности, а да је лично својство по основу кога се врши дискриминација чињеница да су ДЈБ СУВЕРЕНИСТИ. Осим тога, на овај начин РТС масовно крши право грађана на пријем информација које је интегрални део слободе изражавања, али и врши утицај на изборно право грађана, који морају бити благовремено и истинито информисани о активностима свих политичких субјеката а не само оних чија политика одговара бирократама из ЕУ.

Стављајући национални и државни интерес, те права грађана испод појединих агенди које се у Србији спроводе у сврху колонизације земље и претварање Србије у немачку колонију јефтине радне снаге, руководство РТС -а скривањем информација о постојању и активностима ДЈБ дезинформише грађане Србије о постојању треће опције за коју глобалистичка ЕУ итекако има алтернативу, и која Србију види као део Европе суверених држава. То им ДЈБ неће заборавити и када у Србији буде постојало независно тужилаштво, мораће да одговарају због масовног кршења права грађана гебелсовским методама. За сада, ограничићемо се на грађански судски поступак који нам стоји на располагању.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Politička diskriminacija DJBa od strane RTSa i svih ostalih medija je nesporna.
    S druge strane, što se tiče pravnog puta, valja imati na umu malicioznu formulaciju zakonodavca da građani imaju pravo da budu informisani o proglašenju izborne. Dakle, valja o svakoj izbornoj radnji ili događaju zvanično od medija zahtevati javno informisanje građana.

  • Свим допуштеним средствима које прописује правни систем заштитити интересе грађана Србије.
    ЈМУ РТС није на страни слободе мисли, савести и уверења грађана Србије, па самим тим нарушава, повређује и осујећује остваривање највиших права и слободе грађана, уз дуготрајну политичку штету коју грађани трпе насиљем над истином. Овде нећу подвући и економску штету кроз обавезну таксу, јер бих тада био популиста који су сада владајуће снаге.

  • Да ли је РТС пренео величанствену посету Доналда Трампа Индији, дочек на стадијуму од 142 хиљаде људи 24. фебруара? Доналд је господин човек, али не зато што има новца да се лепо обуче, него зато што носи Господа у себи, а Библију у руци. О Меланија да не говорим, која је то дама и како је испоштовала земљу Гандија. Први министар најмногољудније демократске земље каже” Мистер Президент, ви лично у Индији имате пријатеља за сва времена.” Шта то значи? Мешају се карте на гео- сцени. Индуса је милијарда и ти људи имају карактер, за разлику од Кинеза. Несхватљиво је зашто режим гура Србију на погрешну страну, по први пут у историји.

  • Bravo, tako treba! Prosto mi je neverovatno koliko se izbegava DJB u medijima, ali da ni RTS po komandi to ne dozvoljava, za svaku je osudu. Da li je mogué da neke stranke sa manje od 1% glasova ne silaze sa ekrana, svaki dan slusam o “Kraljevini Srbiji”, zavetnicima, a Zukorlic mi vec iz frizidera iskace… Iskreno se nadam da cete preci cenzus, zbog vase doslednosti moj glas niste izgubili! Samo napred