Најава

У уторак блокада Управног суда

Сутра у 13:30 часова блокирамо Управни суд у Немањиној 9. То је институција која хоће правним насиљем да му верификује фалсификоване изборе

Власт је ФАЛСИФИКОВАЛА записнике са бирачких места да би сакрили ниску излазност. ДЈБ је то открио и правно оборио изборе. Власт то одбија да призна и хоће правним насиљем да пошто пото дође до нове скупштине.

Ако му на улици, баш као и Милошевићу 1996, или 5.октобра, не дозволимо да брутално фалсификује изборе, онда НЕМА скупштину, НЕМА владу, губи ВЛАСТ. Зато један захтев.

Ако хоћеш да ослободиш РТС, ваља ОБОРИТИ ФАЛСИФИКОВАНЕ ИЗБОРЕ.

Ако хоћеш да га спречиш да призна приштинску квази државу и сачуваш КиМ, ваља ОБОРИТИ ФАЛСИФИКОВАНЕ ИЗБОРЕ.

Ако хоћеш оставку кризног штаба ваља ОБОРИТИ ФАЛСИФИКОВАНЕ ИЗБОРЕ.

Ако хоћеш да полиција не бије народ, да се ослободе деца из затвора, ваља ОБОРИТИ ФАЛСИФИКОВАНЕ ИЗБОРЕ.

Ако хоћеш нормалну државу, један захтев мења све:

ОБОРИТИ ФАЛСИФИКОВАНЕ ИЗБОРЕ.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • “Ово је маратон, не спринт”, Саша Радуловић. Најбоље би било да је опозиција Мајк Тајсон, широк дупли крошње увезан са аперкатом, брзина непојмљива за тешкаше, човек не може остати на ногама. Али на жалост није, спора је и млитава, неорганизована, подељена, маше у празно. Речју, десница нити левица нема убоиитост легендарног америчког боксера. Како победити режим? Ово што ради ДЈБ, правно у клинч, на улици са дистанце, да се разобличе провокатори режима. Тако је ако се сећате Мухамед Али добио Формена, физички много јачег од себе. Режим ће бити све нервознији, како тренери Макрон и Меркел губе тло под ногама, удара ниско испод појаса, а ти прљави ударци за чудо не сметају глобалистичким комесарима ЕУ? Зашто хоће потпис издајника Рода и дубине векова за Космет? Шта њих брига што ће Вучић и његови послушници навући вечно проклетство на поколење?Неће их опрати Дунав ни Сава. Они ће их на крају пустити низ воду и наћи нове Јуде за Војводство. Зашто глобалисти тако ватрено желе одвојити Космет од Србије? Да би ово разумели морамо знати да њих Албанци не интересују у животу, нису они њима пријатељи. Глобалисти сатиру старе народе који се сећају, а фаворизују оне који ничу као печурке после кише. Енглези су војно поразили Французе на Северу Америке, али су ови опстали, опоравили се и одржали лекцију Французима у Француској, организовали протесте када су на аеродрому Шарл де Гол у Паризу хтели “arret” прекрстити у “stop”. На регистарским таблицама у Кебеку пише ” Je me souviens” – Сећам се! Шта би већи народи од нас дали за Јована Дучића који само једним стихом каже више од томова књига, “Заборав је мирно умирање срца, презриво дах смрти у души што брда.” Пробуди се дијаспоро, бију нам децу у Отаџбини, бију ваше вршњаке само зато што им је ум слободан, хоће будућност, хоће да заснују породицу, оваплоте љубав у децу…Треба организовати протесте испред амбасада и конзулата.